Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombiknál jár valaki úgy,...

Lombiknál jár valaki úgy, hogy nem lettek tüszők a Pergoveristől? 3 adaggal szúrtam magam naponta, az UN-n semmi sem látszik 6 nap után. Járt valaki így, később se indult be?

Figyelt kérdés

2013. febr. 14. 16:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
Szia! Nálad mi újság? Én tegnap voltam tapolcán és azt mondta a doki hogy 5 cm-es cisztám lett és biztosan a kezeléstől alakult ki. Totál kivagyok...
2013. márc. 29. 18:44
 42/45 A kérdező kommentje:
Szia! Ez durva, és mi lesz vele, felszívódik? Menzeszed volt azóta? Volt valamilyen tüneted, azért mentél most? Nekem ugye két hete volt a leszívás én azóta nem voltam Tapolcán, most jött meg a menzeszem, de olyan erős görcseim voltam, és előtte szúrkált a hasam, a fejem szétmegy, ja meg már a kezelések óta vérezgetek. Nem tudom, hogy minden rendben van-e nálam.
2013. márc. 30. 17:17
 43/45 anonim válasza:
Azért most mentem mert azt mondta akkor menjek ha megjön a menzeszem. Úgy jött ki hogy a 3.napon tudtam menni. Nem tudom ha eddig nem szívódott fel akkor van-e rá esély. A Török mindenesetre le akarja szívni. Én várnék vele, iszom a gyógyteákat, hát ha mégis kifakad magától. Ahogy írtad Nálad mi van, hát az is a hormonok hatása. Egyébként most beszéltem személyesen valakivel aki olyan eredménnyel mint a tiéd, vagyis kimerülő petefészekkel spontán terhes lett. Nem tudom kell-e ez nekünk, mert jelez a szervezet hogy nem annyira kívánja ezeket a műhormonokat...
2013. márc. 30. 20:56
 44/45 A kérdező kommentje:

Szia! És semmi tüneted sem volt? Görcsök sem? Mennyi ideje voltál utoljára nála? A leszívás talán nem veszélyes. Cickafark teát és ülőfürdőt próbáltál? Én azt régen szoktam használni, de csak a ciklus közepéig szabad inni a teát. Próbáld ki az ülőfürdőt a menzesz után.

Ja lehet, hogy igazad van ebben a spontán dologban, de mikor azt mondják, hogy esélytelen, akkor mégis szeretne az ember tenni valamit. Kellemes Ünnepeket! Azért ne keseredj el!

2013. márc. 31. 09:38
 45/45 anonim válasza:
Szia! Neked is kellemes ünnepeket :) Megpróbálom az ülőfürdőt. Egyébként semmi tünetem nem volt. Az meg nem igaz hogy esélytelen, mert többen bizonyították hogy igenis sikerülhet spontán! (Persze nekik az nem üzlet) De akkor is sikerülhet!
2013. ápr. 1. 00:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!