Lombiknál jár valaki úgy, hogy nem lettek tüszők a Pergoveristől? 3 adaggal szúrtam magam naponta, az UN-n semmi sem látszik 6 nap után. Járt valaki így, később se indult be?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 16:54
1/45 sumergo válasza:
Nekem lettek, de nem voltak benne jó minőségű petesejtek. Nem sikerült az a 3 lombik, amikor azt kaptam. Az utolsónál kértem mást, a Menopurt kaptam, az jó lett, nagyon jók lettek a petesejtek, szépen osztódtak, és lett egy kislányom. Még fagyasztva is van két embriom, csak az apuka nem szeretné, ha beültetnénk őket. :-( Én meg szeretném, talán majd meg tudom győzni.
2/45 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, a baj az, hogy nekem semmilyen sem lett tőle eddig. Az apukát győzd meg, ha Te annyira szeretnél kistesót! Nekünk sajna nincs ilyen lehetőségünk.
2013. febr. 15. 15:28
3/45 anonim válasza:
Szia!
Ugyan ebben a helyzetben vagyok/voltam a Gonal f-től, 4 napja. Egyel még megemelték az adagom és másnap már megindult.
4/45 A kérdező kommentje:
Köszi! Hétfőn kiderül mi lesz, ha nem indul be leállítják a kezelést. Szerintem amit kapok ez a max. adag amit adni lehet. Egyébként a Te eredményed milyen, AMH-ra gondolok? Az enyém nagyon rossz 0,1.
2013. febr. 16. 18:22
5/45 anonim válasza:
Szia!
Mi lett? Én is ma voltam, és megduplázták az adagom annyira megállt. 6db gonal f naponta! Csütörtökön megyek legközelebb. Az én eredményeim alapján ez szinte lehetetlen mert nekem jó lett az amh. Neked első lombik?
6/45 A kérdező kommentje:
Ez előzőnek! Szia. Most látott valamit, de még kicsik kb.5mm-es, csütörtökig folytatjuk a kezelést aztán meglátjuk, nagyon nem biztatott. Adagot nem emelt nekem, szerintem ezen már nem lehet. Ez az első lombikunk.
Tiéd durva a napi 6 Gonal-f! Neked ez az első? Mekkorák lettek, vagy kevés lett? Ettől biztos alakul!
2013. febr. 18. 16:11
7/45 anonim válasza:
Szia! Nekem ez a 2. stimulációs meg volt egy fagyasztott. Az elsőnél minden nagyon jól alakult, csak hát nem sikerült. Ebben nagyon bíztam,de most egy kicsit megingott a bizalmam... Én is félek ettől a napi 6tól remélem nem dobom fel a talpam. A méhnyálkahártya is 0. Neked az milyen? Neked ha már látszott most valami, az csak jobb lesz, és hallottam már olyat hogy egy db tüszőből baba lett, még ha csoda is.
8/45 A kérdező kommentje:
Te se keseredj el, még alakulhat jól! Biztos tudja a doki mennyit szabad adni. A nyálkahártya ha jól értettem értettem 2mm, ez se jó. Hova jársz? Én Tapolcára.
2013. febr. 18. 19:07
9/45 anonim válasza:
Én is Tapolcára! Török Attilához, gondolom te is. És pont ma voltam és csütörtökön megyek újra. Lehet együtt lesz a leszívásunk is :) Tudom hogy értik a dolgukat, de a 6 adag... na mindegy. Akkor szorítsunk egymásnak.
10/45 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy láttuk is egymást. Én is csütörtökön megyek újra. Drukkolok Neked! Bár úgy lenne ahogy írtad....és eljussunk addig. Egyszerre kell beadnod mint a 6-t vagy több részletben? Én is soknak találtam nálam a 3-szoros adagot, de hát kellett... Bízzál benne!
2013. febr. 18. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!