Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombiknál jár valaki úgy,...

Lombiknál jár valaki úgy, hogy nem lettek tüszők a Pergoveristől? 3 adaggal szúrtam magam naponta, az UN-n semmi sem látszik 6 nap után. Járt valaki így, később se indult be?

Figyelt kérdés

2013. febr. 14. 16:54
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy gondoltál ránk. Én mindenképpen meg akarok próbálni még egyet. A Gyuri bácsi teáiról én is hallottam, ki is próbálnám, de azt olvastam kb. 6 hónap (ha jól emlékszem) a hatóideje. Az már nekem lehet, hogy késő lesz, meg az egyik petevezetékem is el van záródva. Így valószínű a lombikkal lett volna legtöbb esélyem.
2013. febr. 21. 17:56
 22/45 anonim válasza:
Igen, elég hosszú a kúra. Írj majd mi lett, én is alszom párat a folytatásra. És persze próbálok alternatív megoldásokat felkutatni.
2013. febr. 21. 19:57
 23/45 sumergo ***** válasza:

Az az igazság, hogy mi is teáztunk az utolsó lombik előtt! :-) Szóval ezért nem tudom, mi is használt igazán. A másik szuri? Vagy a Gyuri bácsi teái? Ki tudja....

Novemberben kezdtük a Gyuri bácsi teáit, az első két lépést még lombik elé időzítettük, a harmadikkal egy időben meg ment a lombik (februárban). Annyi, hogy a lombikozás alatt hüvelyöblítést is kellett csinálni, azt én beültetés után már nem csináltam, de a teákat ittam tovább. Szerintem ezt is érdemes kipróbálni, főleg ha van esély a spontán terhességre. Nekem nincs petevezetőm, tehát csak a lombik jöhetett szóba.

2013. febr. 21. 22:17
 24/45 sumergo ***** válasza:
Amúgy 3x6 hét a teljes kúra, de mint fentebb írtam, csak a 2x6 hetet kell előre megcsinálni. A 3. lépésnél már összejöhet a babó menet közben.
2013. febr. 21. 22:19
 25/45 anonim válasza:
Jaj köszi szépen hogy segítesz! Lehet hogy meg is rendelem a teákat, végül is vesztenivaló nincs, ártani nem fog. Annyi mindent kipróbáltam már, de ezt mindig halasztottam. Jól esik hogy valakivel tudok erről "beszélni" aki már átment ezeken a dolgokon :)
2013. febr. 22. 11:07
 26/45 anonim válasza:
Szia! Mi lett az uh eredménye?
2013. márc. 2. 13:58
 27/45 A kérdező kommentje:
Szia! Semmi, a maradék tüszőm is "eltünt". Most Clostyt kell szednem, és kedden újra UH. Nem tudom lesz-e ebből valami!
2013. márc. 2. 14:15
 28/45 anonim válasza:
Nah, hát ez k... érdekes! Ugyan az mint nálam. Csak azt tudnám hova tűnik a tüsző ha már egyszer látta??? Visszafejlődhet? Mert ugye meg nem repedhet. Mindegy is már. Szedd a clostyt, nekem egyszer azzal már sikerült, és az csak 800Ft kerül nem több százezerbe. Engem még heti 2x visszarendelget mert egyszer van tüsző egyszer nincs. A Clostybegitre jobban reagáltam mint most a szurikra...
2013. márc. 2. 18:32
 29/45 A kérdező kommentje:
Szia! Én sem értem hova tüntek a tüszők, vagy azokban nem is volt petesejt! Szerintem azért rendelnek ilyenkor vissza többször, hogy nem alakul-e ki ciszta, meg esetleg később beindul a peteérés... A Closty-val hogyan sikerült, leszívás volt, vagy inszemináció? Ezt a megoldást nem nagyon látom át. Eddig nem érzem, hogy bármi alakulna peteérés ügyben, normál ciklusban vannak "bizonyos" jelei nálam. A teákat megrendeltek? Én még a méhpempőn gondolkodok, sok jót olvastam róla, bár lehet, hogy lombik mellett nem lehet használni, ezt nem tudom.
2013. márc. 3. 17:51
 30/45 anonim válasza:
Szia! Clostyval inszemináció volt. Nem feltétlenül az első hónapban, de szerintem az hatni fog. Ezt lehet több cikluson keresztül szedni, mármint megadott napokon a ciklus elején. A gyuri bácsi féle teát nem rendeltem meg, de egy másikat elkezdtem, ez cickafark, csalán, palástfű és pásztortáska keverék. Áldásváró tea a neve. A méhpempővel biztosan nem ártasz. Esetleg homeopátia?
2013. márc. 4. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!