Lombiknál jár valaki úgy, hogy nem lettek tüszők a
Pergoveristől? 3 adaggal szúrtam magam naponta, az UN-n
semmi sem látszik 6 nap után. Járt valaki így, később
se indult be?
31/45 A kérdező kommentje:
Szia!
Megvolt az UH-m, van 2 db 8mm-es, és 1 db 9 mm-es tüszőm.
Most a closty nem kell, Menopurt kell szúrnom péntekig, akkor megyek újra. Nagyon izgulok! Drukkoljatok nekem!
Nálad teljesen leállította, vagy lett valami fejlemény azóta?
32/45 anonim válasza:
Hú, ez már valami!!! Mondtam hogy jó ez a Closty :)Nekem is pénteken kell mennem, figyelgeti hogy mi van, nem bánnám ha legalább inszemináció lenne. De nem kapok semmilyen gyógyszert. Írd majd meg mi volt.
2013. márc. 6. 08:30
33/45 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy kedden leszívás lesz! Van 3 db tüszőm, de az nem biztos, hogy van bennük petesejt. Most még Menopurt szúrok (kedd óta), meg Cetrotid-t kell. Én a Closty-nak köszönhetem, hogy beindult. Nagyon várom, hogy mi lesz!
Írd meg Nálad mi lett!
34/45 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír! Szorítok hogy szuper petesejtjeid legyenek és szépen osztódjanak. Nálam minden változatlan, megálltak a tüszők nem nőnek nem fejlődnek. Azt mondta a doki passzolja a kérdést, nem tudja miért van. Várjuk mikor jön meg a menzesz és utána visszatérünk hogy tovább. És akkor felírta neked már a tüszőrepesztőt is?
2013. márc. 8. 17:23
35/45 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen felírta a tüszőrepit is, már csak kedd reggelre kell mennünk. Nagyon bizakodok!
Te se keseredj, talán a legközelebbi beavatkozás jobban sikerül. Szerintem a Gonalf-t ne engedd többet, a Menopur-t sokan dícsérik, most a végén ezt kértem a Pergoveris helyett az ár miatt. Majd írok a fejleményekről.
Jó hétvégét!
36/45 A kérdező kommentje:
Szia! Hát sajnos nem lett petesejt, nem tudom mi lett a tüszőimmel. Kb. 6 hét múlva mehetek újra, ha minden jól megy, de akkor Clostyval kezdjük a menzesz elején, mert nálam a másik protokol nem vált be.
Írj majd Te is, mikor kezded a következőt, vagy most "pihiztek"?
37/45 anonim válasza:
Szia! Nem is volt leszívás? Vagy a tüszőt leszívta csak petesejt nem volt bent? Én most várom hogy megjöjjön mert az elhúzódó stimulálás miatt 1,5 hónapja nem volt menzesz. Hogy utána mi lesz nem tudom. Most már jobban tartok az egésztől, nehogy felesleges legyen újra. Kezdek megbarátkozni a gondolattal hogy ezt most nem erőltetem tovább. De! Megrendeltem a jónás napok kiszámolásához egy könyvet! Érdekel?
2013. márc. 13. 08:33
38/45 A kérdező kommentje:
Szia! A beavatkozás megtörtént, altattak, meg fájt a hasam utána, meg egy kis vérzés is volt. Pontosan ez a folyamat nem tudom hogyan zajlik, az szerintem csak közben derül ki hogy "nem találják" a petesejteket. Megadhatod, hogy hol rendelted és mi az ára, még nem tudom, hogy érdekel-e. A méhpempőt biztosan meg fogom rendelni. Ja hát nálam is az van, hogy 1,5 hónapja nem volt menzeszem, lehet, hogy ez az elhúzódó stimu miatt sem alakult jól. Neked ez hányadik lombik volt?
39/45 anonim válasza:
Sajnálom, hogy még a leszíváson is túl kellett esned, és hiába. Legalább ha előtte meg tudta volna mondani... Na mindegy, túl vagy rajt. A könyv elég ha egyikünknek meg van, de az astro.com on is ki lehet számítani a jónás napokat a születési adatokból, nézz utána mert nem kerül semmibe. Nekem volt júniusba egy stimulációs, nagyon jók lettek az eredmények csak baba nem lett belőle. Volt utána egy fagyasztott és most ez lett volna. Előtte számtalan inszemináció, mert spontán is volt peteérés. Erre most meg semmi. Úgy hogy ne aggódj az amh eredményed miatt mert látod nem ezen múlik.
2013. márc. 13. 12:05
40/45 A kérdező kommentje:
Szia. Hát jó lett volna előre tudni, de túléltem, csak a következőben legyen már valami! Ha indultok a következőnél, akkor lehet, hogy megint egy időben kerülünk oda. Akkor nálatok nincs olyan probléma, hogy csak lombikkal lehet? Elöttetek van még egy csomó lehetőség biztosan össze fog jönni, csak kitartás kell (meg pénz). Beleolvastam a Jónás módszerbe, hát nem tudom, én ezekben nem nagyon tudok hinni, de azért lehet, hogy kipróbálom, végül is ezzel nincs vesztenivaló.
Majd azért írjál, hogy hogyan alakulnak a dolgok! Csak pozitívan!
Szia!
Kapcsolódó kérdések: