Lombiknál jár valaki úgy, hogy nem lettek tüszők a Pergoveristől? 3 adaggal szúrtam magam naponta, az UN-n semmi sem látszik 6 nap után. Járt valaki így, később se indult be?
Hát csajok, szorítok nektek. Én is a Törökhöz jártam! :-) A Gonal nekem teljesen nem volt jó, pedig a petefészkeim nincsenek kimerülőben, nem lett tőle tüszőm semmi.
Feltétlen írjatok, hogy mi újság, nagyon drukkolok nektek!
Én egyszerre adom be a 3-at. Semmit nem érzek, hogy dolgozna a petefészek (kellene érezni?), nagyon bizom benne, hogy növekednek csütörtökre. Én már 270 ezernél tartok ennél az egy lombiknál,durva lenne, ha leállítana. Ez egy nagyon drága cucc amit kaptam, állítólag hatékonyabb. Remélem Nálad hatásos lesz az emelés, lehet, hogy azért nem váltott másikra, mert az előzőben jól reagáltál rá.
Sumergonak is köszi, hogy drukkol nekünk!
:-(
Annyiból jobb így, hogy legalább nem veszik el lehetőségetek, meg aztán nálam folytattuk annak ellenére, hogy nagyon nem jól indult, és leszívták azt a pár tökéletlen petesejtet (ez volt az első lombikom), aztán nem lett mit visszaültetni. Csak a pénzt öltük bele. Ha rám hallgattok megpróbáljátok a Menopurt. Nekem csak jó tapasztalatom van róla, még csökkenteni is kellett az adagot a stimu közben, és hát mint írtam jóval olcsóbb is. Remélem hamarosan mindkettőtöknek sikerül. Sőt, biztos vagyok benne! :-) Ha nekem sikerült, nektek is sikerülni fog! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!