Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombiknál jár valaki úgy,...

Lombiknál jár valaki úgy, hogy nem lettek tüszők a Pergoveristől? 3 adaggal szúrtam magam naponta, az UN-n semmi sem látszik 6 nap után. Járt valaki így, később se indult be?

Figyelt kérdés

2013. febr. 14. 16:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
Szia! 2 részletben kell beadnom. 3 reggel 3 este. Te hogy adod be? Nagyon durva lenne, ha 150ezer Ft-nyi gyógyszer után leállítaná...Nekem már most ennyibe van. Érzel egyébként valamit, hogy dolgoznak a petefészkek?
2013. febr. 19. 08:25
 12/45 sumergo ***** válasza:

Hát csajok, szorítok nektek. Én is a Törökhöz jártam! :-) A Gonal nekem teljesen nem volt jó, pedig a petefészkeim nincsenek kimerülőben, nem lett tőle tüszőm semmi.

Feltétlen írjatok, hogy mi újság, nagyon drukkolok nektek!

2013. febr. 19. 09:59
 13/45 anonim válasza:
Basszus! Akkor miért erőlteti ennyire ezt a gonalt?? Nekem is nagyon jók az értékeim és 0 tüsző. Spontán ciklusban is mindig van 1-2. Ebből kap jutalékot?
2013. febr. 19. 11:06
 14/45 A kérdező kommentje:

Én egyszerre adom be a 3-at. Semmit nem érzek, hogy dolgozna a petefészek (kellene érezni?), nagyon bizom benne, hogy növekednek csütörtökre. Én már 270 ezernél tartok ennél az egy lombiknál,durva lenne, ha leállítana. Ez egy nagyon drága cucc amit kaptam, állítólag hatékonyabb. Remélem Nálad hatásos lesz az emelés, lehet, hogy azért nem váltott másikra, mert az előzőben jól reagáltál rá.

Sumergonak is köszi, hogy drukkol nekünk!

2013. febr. 19. 13:08
 15/45 sumergo ***** válasza:
Én csak a Menopurnál éreztem, hogy dolgoznak a petefészkeim. Véletlen, hogy azzal lett babám??? Amúgy az jóval olcsóbb is. 100-ból megállt a lombik, az összes, 12. hétig használt Utrogestannal együtt.
2013. febr. 19. 13:18
 16/45 anonim válasza:
Igen, köszi a drukkot! Remélem jó hírekről számolunk be csütörtökön.
2013. febr. 19. 13:19
 17/45 anonim válasza:
Sziasztok! Nálam game over... leállította a stimulációt.
2013. febr. 21. 12:09
 18/45 A kérdező kommentje:
Nálam is leállította. Bár nekem kell egy hét múlva újra mennem, mert van egy 6 mm-es tüszőm, hátha a szervezetem produkál vele valamit....
2013. febr. 21. 15:30
 19/45 sumergo ***** válasza:

:-(

Annyiból jobb így, hogy legalább nem veszik el lehetőségetek, meg aztán nálam folytattuk annak ellenére, hogy nagyon nem jól indult, és leszívták azt a pár tökéletlen petesejtet (ez volt az első lombikom), aztán nem lett mit visszaültetni. Csak a pénzt öltük bele. Ha rám hallgattok megpróbáljátok a Menopurt. Nekem csak jó tapasztalatom van róla, még csökkenteni is kellett az adagot a stimu közben, és hát mint írtam jóval olcsóbb is. Remélem hamarosan mindkettőtöknek sikerül. Sőt, biztos vagyok benne! :-) Ha nekem sikerült, nektek is sikerülni fog! :-)

2013. febr. 21. 17:00
 20/45 anonim válasza:
Köszönöm a biztatást, ez most rám is fér. Valahogy elment a kedvem ettől az egésztől, félek hogy kárt teszek az egészségemben ezzel a sok vacakkal amit be kell adni. Mi a véleményed erről? Ha meg is próbáljuk még egyszer, előtte valami természetesebbet is megpróbálnék. Többen ajánlották Gyuri bácsi babaváró teáját. Ismered esetleg?
2013. febr. 21. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!