Nektek mikor jött a baba mikor elhagytátok a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Azonnal jött a baba vagy sokat kellette várni?2013. febr. 14. 11:25
21/26 anonim válasza:
6 évig szedtem harmonetet, 3 hónapot pihentünk, utána első hónapban összejött, már 21 hós a lányom. Most fél évig szedtem, és az első hónapban összejött...
22/26 anonim válasza:
Én is ezt gondoltam úgy szeretnék már én is dicsekedni hogy bi-bi-bi nekem is van kisbaba a hasamban :) de fogok is hamarosan!!!!!!! :) remélem segít a closti nekem és a segítségével nekem is lehet kisbabám! Megfogadtam hogy ha sikerül és megfogan a picibabánk akkor nem mondom senkinek sem a 12. hétig! Anyósnak sem , azt hisz amit akar! Hál ég a párom nem pletykás! Én is szeretnék hozzátok csatlakozni!!! :)
23/26 Meknes válasza:
Mi a párommal távol éltünk egymástól és ritkán tudtunk találkozni.Nálunk úgy volt,hogy 10 évig szedtem a fogamzásgátlót,aztán februárban abba hagytam,meg is jött rendesen.Márciusban tudtunk találkozni a párommal és az első együttlét után azonnal teherbe estem :)Kisfiam most 15 hónapos.
24/26 anonim válasza:
Én 2003-ban kezdtem el Tri-regolt szedni (16 éves voltam és nem fogamzásgátlás céljából kaptam). 2007 januárjában hagytam abba és azóta sem estem még teherbe. Már kezdem feladni.
25/26 anonim válasza:
Én is 16 évesen kaptam a fogamzásgátlót hormonproblémás orvoslására (sajnos!!!!!!!!!!). Szedették velem, amíg neki nem állunk a családalapításnak, így 15 évig szedtem....
2011 február 28.-án vettem be az utolsót.
2012. augusztusában volt egy biokémiai terhességem, viszont a ciklusaim nagyon rövidek, stimulálni kell a tüszőérést, és azóta még mindig nem jött a gólya...
26/26 anonim válasza:
2012 októberben abbahagytam és dec.be fogant meg.
13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!