Nektek mikor jött a baba mikor elhagytátok a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Azonnal jött a baba vagy sokat kellette várni?2013. febr. 14. 11:25
1/26 anonim válasza:
Én december 2-án hagytam abba a gyógyszert és még 2 hónapig megjött és utána lettem terhes.
2/26 anonim válasza:
2011 júniusában hagytam abba a fogamzásgátló szedését,és 2011 október 31-én pozitívat teszteltem,akkor voltam 4 hetes.2012 július 8-án szültem.
3/26 anonim válasza:
Szeptemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, és mivel 10 évig egyhuzamban szedtem, így vártunk 3 hónapot. Utána azonnal terhes is lettem.
4/26 anonim válasza:
Sajnos 1-2 hónap kell, hogy kiürüljön a gyógyszer, főleg ha már legalább 1 éve szeded :(
5/26 anonim válasza:
Én 6 évig szedtem mégis az 1.hónapban pozitívat teszteltem.
6/26 anonim válasza:
4 évig szedtem , és első hónapban összejött :)
7/26 anonim válasza:
6-os vagyok mégis miért lettem lepontozva? azért mert első hónapban összejött a baba? igen ez így van, és nagyon örülünk Neki!!!!!!!!!!!!!
8/26 anonim válasza:
6 évig szedtem összesen 2 éve hagytam abba 1 évig meszakítással védekeztünk mert nem akartuk a babát mert anyukám beteg lett és sokat idegeskedtem miatta nem is hiszem hogy megmaradt volna és már egy éve várunk rá mióta rendeződtek a dolgok de nem jön.... orvoshoz járok hamarosan meglesznek a leletek eredményei és kapok valami gyógyszert mert azóta teljesen felborult a ciklusom.... tönkretette a gyógyszer az életem
9/26 anonim válasza:
4-5 évig szedtem, 9 hónap telt el, mire pozitív lett a teszt. Már fél éves a fiunk:)
10/26 anonim válasza:
Nekünk is 1. hónapba összejött... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!