5 hónapja próbálkozunk a párommal, de sajnos még nem jött össze a baba. Nagyon el vagyok kenődve mi lehet a baj. Előtte 8 évig szedtem fogamzásgátlót megszakítás nélkül. Ajánlanátok valamit, amit tehetnék, hogy összejöjjön a babuci?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 07:27
1/5 anonim válasza:
5 hónap még nem sok idő. De elmehetsz egy hormon kivizsgálásra, hogy nincs-e valami probléma.
2/5 anonim válasza:
Még korai pánikba esni!
Ne görcsölj rá,csak élvezd az együttléteket!Ez fontosabb bármilyen praktikánál,gyógyszernél!
Esetleg szedhetsz vitamint,ihatsz teát,hőgörbézhetsz!
A teák peteérést segítenek elő és megvastagítják a méhnyálkahártyádat hogy könnyebb legyen a baba dolga!A hőgörbe engem megnyugtat,láthatom rajta van-e esetleg hormonbajom,mikor van(vagy épp nincs) peteérésem!
De ezeket akkor érdemes csinálni ha nem megy el az eszed közben!Ne érts félre,arra értem hogy volt olyan akit pl kicsinált idegileg a hőgörbe vagy az ovuteszt!
Mi 4 hónapja próbálkozunk,2 hónapja hőgörbézek,és iszok cickafark majd palástfű teát,engem megnyugtat!:)
3/5 anonim válasza:
Szia. Mi 6 hónapja próbálkoztunk és semmi nem volt, most viszont egy hete hétfőn kellett volna megjönnie. Szerdán vettem egy tesztet és azonnal pozitív lett. Én 4 hónapja mérem a hőmet és használok ovu tesztet és ittam palástfű teát meg málnalevél teát, de ebben az utolsó hóban már a teákat sem ittam mert berágtam rájuk meg az az igazság, hogy nagyon rá voltam görcsölve a baba dologra. Most viszont nem is gondoltam rá és összejött. Alig akarom elhinni. Viszont remélem nem lesz semmi baj, mert 1 hete voltunk túrázni és 15 km-t gyalogoltunk. Szerintem ne gondolj rá és össze fog jönni.
4/5 anonim válasza:
mi már 10 hónapja próbálkozunk :( én már mindent kipróbáltam most már úgy vagyok vele hogy ha jönni akar úgy is fog jönni a rágörcsölés nem segít!de én már 2 hónap múlva endo orvos :) ne ad fel!a hit megelőzi a csodát ;)
5/5 anonim válasza:
Ne légy elkenődve! Mi 5 és fél éve próbálkoztunk. Most ebben a ciklusban már feladtam nem csináltam ovu tesztet, nem hőmérőztem. Ma már 3. napja késik, csináltam tesztet és + lett. Irtó boldog vagyok. Eddig mindenkit agyon akartam ütni aki aszt mondta ne görcsöljek rá mert az csak ront a helyzeten, erre nekik lett igazuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!