Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így nehezen fog összejönni a...

Így nehezen fog összejönni a baba? El vagyok kenődve.

Figyelt kérdés
Van már egy 7éves kisfiam, régebben teljesen rendszeres volt a menstruációm. Most pár hónapja nagyon összevissza, 39, 43 napos ciklusaim vannak, vagy éppen 10 napos, ahogy kedve van...:( Utolsó kettő a hosszabb kategóriába tartozott. Párommal egy hónapja döntöttük el, hogy babát szeretnénk, és aggódom, hogy ilyen ciklusokkal reménytelen lesz... Volt valakinek ilyen? Köszi, ha válaszoltok!
2012. máj. 28. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a ciklus rendezésével kell előbb foglalkoznod. Nekem is volt hasonló és cukorterhelés során kiderült, h inzulinrezisztenciám van. Az életmód váltás elkezdését követő kb 3-6 hónapban kezdett helyreállni bennem a rend, de én a biztonság kedvéért még vártam pár hónapot. Azóta minden rendben lenne, csak most munkahelyi gondok miatt még várnom kell fél évet a babavállalással :(
2012. máj. 28. 23:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:) Igazából előfordulhat, mert lisztérzékeny vagyok, és ehhez társulhat inzulinrezisztancia...:( csak az a gond, hogy külföldön élek, a nőgyógyászom pedig Magyarországon van, de fel fogom hívni ezügyben!

A 6 hónap gyorsan elrepül, és remélem, mihamarabb anyuka leszel :)

2012. máj. 28. 23:29
 3/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ezzel nem nőgyógyászhoz kell menni, hanem endokrinológushoz, ő a hormondoki. A nődokik nem értenek hozzá sajnos.

2012. máj. 29. 04:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Akkor még rosszabb a helyzet, mert azt még otthon sem ismerek, nemhogy itt. De keresek egyet, ezen ne múljon, mert már minden megvan ahhoz, hogy jöhessen a baba :)
2012. máj. 29. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:

De miért kéne ismerni? Nem tudom, h te hol laksz. Én pl az Egyesült Királyságban. Tudom, h itt sincsen toppon az egészségügy, de ha elmegyek a GP-hez a bajommal, akkor mindig lereferál egy szakorvosnak.

Ha meg annyira ragaszkodsz Mo-hoz, akkor csak ráböksz egy kórházra, megkeresed a honlapját v a belgyógyászat telefonszámát és kéred, h ajánljanak egy endokrinológust.

2012. máj. 29. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Koppenhágában élek,és ennyire nem beszélek angolul még,de meg fogom próbálni. Itt mindig a háziorvoshoz kell menni először. Semmi gond ezzel,csak még sosem voltam:-)
2012. máj. 29. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!