Van olyan, aki megszakitás mellett évekig nem lett terhes, aztán ahogy akarták, egyből össze jött a baba?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 17:14
1/9 anonim válasza:
Igen,mi így védekeztünk 3 évig,aztán egy alkalomból lett egy kisfiunk.
2/9 anonim válasza:
Akarcsak az elso valaszolo :),es szinten kisfiu :)
3/9 anonim válasza:
Mi kb 3/4 évig védekeztünk így, aztán amikor szerettük volna, első hónapban megfogant a kisfiam. Szülés után 14 hónapig megint így védekeztünk, majd amikor döntöttünk, hogy jöhet a tesó, első hónapban terhes is lettem. Sajnos még nem biztos, hogy nem megy el, de a lényegen nem változat - a te szempontodból :)
Azért ha nagyon gond lenne, ha becsúszik a baba, akkor használjatok valami egyéb módszert is :)
4/9 anonim válasza:
Szia!
Csatlakozom, mi is csak így védekeztünk, majd most szeptemberben úgy döntöttünk kétszer hagyjuk megtörténni, és rögtön babás lettem. Sosem szedtem gyógyszert.
5/9 anonim válasza:
Igen, 8 év után rögtön, a következő hónapban.
6/9 A kérdező kommentje:
de érdekes:)köszönöm a sok választ:)
2011. jan. 31. 10:27
7/9 anonim válasza:
mi is 8 évig így védekeztünk,és utána rögtön az első hónapban terhes maradtam!!!!!!!!!!!
8/9 anonim válasza:
Mi 2 evig a fiunk elott( O tudatos volt) es miota megszuletett( 19 honapja) szinten igy "vedekezunk" .
9/9 anonim válasza:
4 évig védekeztünk így! Utána, amikor elterveztük, hogy jöhet a baba, akkor jött is a második próbálkozós hónapban! Már 2 éves elmúlt, kislány! Megszakítás mellett viszont egyszer sem csúszott be, pedig aztán elég sűrűn csináltuk! Úgyhogy szerintem a megszakítás is olyan, hogy jó időben kell kivenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!