Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mikor jött a baba...

Nektek mikor jött a baba mikor elhagytátok a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Azonnal jött a baba vagy sokat kellette várni?

2013. febr. 14. 11:25
1 2 3
 11/26 Szandy89 ***** válasza:
2011 október végén hagytam abba a gyógyszert (5 évig szedtem) és 2012 február 17.-én pozitívat teszteltem! :) és 2012.október 19.-én megszületett a kisfiúnk! :)
2013. febr. 14. 13:06
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerencsések azok akiknek első hónapban sikerült nem is tudjátok milyen nagy csoda az!Én már hány hónapja várom sikertelenül, tisztára lelomboz lelkileg minket! :( nagyon szeretném átélni én is az anyaság örömét! Annyira vágyom rá!
2013. febr. 14. 13:42
 13/26 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok! augusztus végén hagytam abba a gyógyszert, azóta semmi.

No, de hátha, látod kedves előttem válaszoló milyen sok embernek sikerül, szóval ebből próbálj reményt meríteni.

A kérdésre válaszolván pedig láthatod, változó és nem a gyógyszertől függ mikor jön össze, a természet dönti el:).

2013. febr. 14. 14:29
 14/26 anonim ***** válasza:
3,5 évig szedtem a Lindynette-et, utána fél évig a Symiciát. Előtte mindig pontos 26 napos ciklusaim voltak! 2012 júliusában hagytam abba a gyógyszert, kivártuk a 3 hónapot, hogy kiürüljön a bogyó! Azóta hiába várjuk a gólyát, a hormonrendszerem 7 hónap alatt sem állt helyre, össze-vissza jön meg! Aki csak teheti, próbáljon meg más módon védekezni! :(
2013. febr. 14. 15:51
 15/26 anonim ***** válasza:

5 ev Nuvaring utan tavaly juniusban hagytam abba a hasznalatat,es meg most sem vagyok terhes :(

Csatlakozom az utolso hozzaszolohoz,hogy hasznaljanak mas vedekezesi modszert...nem eri meg!

Mindenkinek mihamarabbi babasodast!

2013. febr. 14. 19:09
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Kívánok én is sok sikert azoknak akik hasonló helyzetben vannak mint én is .... a gyógyszert nagyon bánom rendszertelen és rövd lett a ciklusom ezért sem jön a baba a gyógyszer elhagyása után olyan rendszertelen lett hogy mindig meglepődtem hogy meglepetés a mensi olyan rövid lett hogy az idő alatt még peteérésre sincs ideje a szervezetemben de már vizsgálások alatt vagyok... utána jönni fog ha rendberakják a ciklusomat! :) Sok sikert minden babáravárónak
2013. febr. 15. 06:21
 17/26 anonim ***** válasza:
Mindkétszer első hónapban összejött. Első előtt 5-6 évig szedtem gyógyszert, másodiknál még a szoptatás alatt is szedhető Cerazettét szedtem, addig szülés óta teljesen rendszertelenül jött meg, aztán amint abbahagytam 3 napra rá megjött, és utána már nem. Másodjára egypetéjű ikreink lettek.
2013. márc. 12. 21:57
 18/26 anonim ***** válasza:
Azonnal jött.:)
2013. márc. 12. 22:23
 19/26 anonim ***** válasza:
Tegnap anyósom kedvesen felajánlotta hogy majd Ő szül nekünk gyereket ha már én nem tudok.... Köszönöm jól vagyok amúgy..... mert neki minen gyerek azonnal 1 szex után jött és nekünk már 1 éve nem jön, pedig azt mondták egészséges vagyok páromnak is hamarosan kivizsgálás....
2013. márc. 13. 06:40
 20/26 anonim ***** válasza:
Kapja be az anyósod!!! Már elnézést....
2013. márc. 13. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!