Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a tünete a beágyazódásnak?

Lehet a tünete a beágyazódásnak?

Figyelt kérdés
8-9 napja volt peteérésem (estétől másnap délelőttig szurkált a petefészkem). Előtte két nappal meg utána két nappal voltunk együtt párommal. Két napra rá olyan érzésem volt mintha megjönne. Azóta folyamatosan fehér illetve tojásfehérje szerű folyásom van. Ma megint úgy érzem mintha megjönne pedig 5nap múlva kellene neki. Lehet ennek az oka, hogy megtörtént a beágyazódás? Kinek mi ezzel a tapasztalata?
2013. febr. 14. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, akár lehet beágyazódás is, főleg ha nem szoktálmáskor ilyeneket tapasztalni. Nekem is volt hasszúrkám 1 héttel pé után, bár akkor még nem gondoltam semmire, de aztán nem jött meg, a teszt meg pozitív lett. :) Szóval esélyes, de egyenlőre még ne éld bele magad. Drukkolok!
2013. febr. 14. 08:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi. Igazából nekem nem szurkál hanem nyom olyan zsibbasztó érzés.

Mikor teszteljek. elvileg kedden kell megjönnie, de félek addig nem bírom ki, meg családban minden nő úgy volt hogy 1 vagy két mensi megjött a terhesség alatt is.

Nem élem bele magam de nagyon reménykedem :D

2013. febr. 14. 08:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is peteérést követően 7 nappal volt a beágyazódás. Addig soha nem éreztem ilyet, az egyik oldalon fájdogált a hasam. Te is biztosan ezt érzed!

Csak a nem várt menszi után tesztelj, addig nem érdemes, mert még nem lesz olyan magas a hcg hormonszint a vizeletedben, hogy kimutatná a teszt és akkor csak elkeserednél.

2013. febr. 14. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!