Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódásnak az esetleges...

A beágyazódásnak az esetleges vérzésen kívül lehet még valamilyen észrevehető tünete?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 10:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Szurkálás a méhben.
2011. jan. 2. 10:38
 2/33 anonim ***** válasza:
esetleg a "meg akar jönni" érzés
2011. jan. 2. 13:59
 3/33 anonim ***** válasza:
mikorra várod/nem várod?
2011. jan. 2. 14:00
 4/33 A kérdező kommentje:
12-ére nem várom, és amúgy ebben a hónapban kezdtem egy Clostylbegit-Duphaston kombinációs dolgot. Remélem beválik. Amúgy tényleg kicsit olyan mintha meg akarna jönni.
2011. jan. 2. 14:26
 5/33 anonim ***** válasza:
hát,ha csak 12-re nem várod,akkor még korai lenne a beágyazódás-attól függően,mikor volt pé-d.
2011. jan. 2. 14:28
 6/33 A kérdező kommentje:
Papír szerint 28-án, de az az igazság, hogy nem akartam most annyira figyelgetni magam, élvezni akartam a férjemmel, a családdal a Karácsonyt, kicsit pihenni, és lazítani. Csak tegnap este óta kicsit fájdogál a hasam, de nem vészesen.
2011. jan. 2. 14:37
 7/33 anonim ***** válasza:
Nekem is 27-28.-án volt PÉ-m. Nagyon szeretnék babát. Olyan fura érzésem van, azóta szúrkálgat a petefészkem környéke, a méhem. Hülye megfogalmazás, de olyan érzésem is van, mint amikor fel vagyok puffadva és beszorul a levegő, csak épp most a méhem és petefészkeim környékén. Kívülről is kicsit érzékeny a nyomásra. Mindezek mellett sajnos nem gondolom, hogy terhes lennék. Ilyesmi tünetei voltak valakinek?
2011. jan. 4. 14:37
 8/33 A kérdező kommentje:
Teljesen ugyanezek vannak nekem is. De én bízni akaroka babában! Sokat voltunk együtt, talán jó időben is. Reménykedjünk együtt! :)
2011. jan. 4. 15:07
 9/33 anonim ***** válasza:

Persze, reménykedjünk együtt! És szorítsunk is egymásnak!

Csak nekem azzal van a bajom, hogy ezt már a PÉ utáni napoktól érzem. A beágyazódás pedig csak mostanában kezdődhet, tehát eddig nemigen lehetett volna mit érezni.

Viszont eddigi ciklusaim során ilyet nem éreztem.

Hátha jön még valaki és elmeséli, hogy PONT ILYEN tünetekkel maradt babás! :DDD

Írj, hogy mizu!

2011. jan. 4. 15:12
 10/33 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm hasonlóan volt. Egyből pé után érezte magéán a jeleket! Ez amúgy simán lehet pszichés, de most kicsit más nekem, mint az előző hónapokban. Szóval remélem hamarosan örülhetünk! Visszaszámlálás megkezdődött!? :)
2011. jan. 4. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!