A beágyazódásnak az esetleges vérzésen kívül lehet
még valamilyen észrevehető tünete?
Nekem nem az. Az előző hónapokban beképzelt hányinger, stb., az pszichés volt, de ezt nem lehet "beképzelni". :D Nem mondom, hogy baba, de nem olyan mint az eddigi tüneteim.
De messze van még 12.-e... :(
2011. jan. 4. 15:32
12/33 A kérdező kommentje:
Kitartás, már csak hetet kell aludni, és megtudjuk! :)
Az még baromi sok. :( Tüneteid hogy vannak? Nekem ez a "puffadásos" érzés múlóban van, néha bele-bele szúr a petefészkembe, tompán nyomó érzés van a méhem körül és enyhén fáj a szeméremcsontom meg a derekam. Ma vagyok a 8-9. dpo-n és tegnap meg ma is ment 1-1 tizedet felfelé a hőm.
2011. jan. 5. 08:59
14/33 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, így távolról is hasonló tüneteket produkálunk. :) Én mondjuk hőmérséklet mérésre még nem vettem rá magam, asszem nem is lenne hozzá türelmem... Elég megjegyezni, hogy a gyógyszert vegyem be este meg reggel :) Amúgy én tegnap már fura mellérzékenységet is felfedeztem, de az nem állandó.
15/33 A kérdező kommentje:
Különben olyan rossz. Néha elhiszem, most végre összejött a baba, de ma reggel is öltözés közben eszembe jutott, hogy mit izgulok, úgysincs semmi. Még jó, hogy csak kb. 28 napokat kell várnunk, mert többe bele is lehetne hülyülni... :) :(
Na, akkor megállapíthatjuk, hogy vagy mindketten babásak vagyunk, vagy nem! :D Nekem PÉ óta érzékeny a mellbimbóm, de ez általában így is szokott lenni. Ami nekem kicsit fura, hogy nagyon-nagyon lent fájdogál, egészen a szeméremcsontom alatt. Én egyébként eddig úgy éreztem, tuti nincs senki odabent. Aztán tegnap reggel felébredtem, elmentem wc-re és mikor felálltam úgy belenyilallt a méhembe (szintén ott nagyon lent), hogy görnyedve jöttem ki... Na, akkor belémhasított egy érzés, hogy terhes vagyok. Ez azóta is tart. Illetve azóta is érzem ezt, plusz azt is, hogy jaj de hülye vagyok, úgysem jöhetett össze... Szóval teljesen kész vagyok... Viszont én gyanakszom, hogy esetleg progeszteron hiányom lehet, úgyhogy vettem barátcserje kapszulát. Ez ad most erőt, hogyha most nem sikerült, akkor a köv. hónaptól elkezdem szedni, az ripsz-ropsz helyretesz és már terhes is leszek... :))) Egyébként te hány éves vagy, mióta próbálkoztok? (jól "elfórumozgatunk" itt... :D)
2011. jan. 5. 09:24
17/33 A kérdező kommentje:
Igen, én is pont azt néztem, hogy egymásnak írunk csak, de nem baj :)
Én 29 vagyok (még egy kis ideig) és most ez a harmadik hónapunk. Tavaly ilyenkor volt egy terhességem, de csak 6 hétig tartott. :( Aztán ősz óta újra próbálkozunk. (Na most nekem is jól elkezdett szurkálni a méhem, ahogy írok Neked.) Aztán az utóbbi pár hónapban teljesen megbolondult a menzeszem, hol 26, hol 36 napra jött meg. Múlt hónapban aztán elmentem dokihoz, hogy ez így már nem állapot. Aztán írt fel clostylbegitet, meg duphastont, és most ebben bízom, hogy ez helyretesz. Előző hónapokban cickafark-palástfű teáztam, de nem sok eredménnyel. JAjjj, olyan jó lenne együtt örülni egy hét múlva!
Én 24 vagyok, ez a második hónapunk (igaz az elsőben csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, akkor volt az évfordulónk, pont PÉ-kor).
Sajnos nekem is felborult a rendszerem a fogigátló után. Voltak 60 napos ciklusaim is. A doki nekem is írt Clostyt, az első hónapban pontosan 28 napos ciklust csinált. Aztán a másodikban már majd 40 napos volt, nem is szedtem többet. Ekkor még nem akartunk babát, csak helyrehozni a dolgokat bennem. Aztán köv. hónapban elkezdtem aloe vera gélt inni. Azóta (3. hónapja) 28 naposak a ciklusaim! :))) Előtte nem hittem benne, de azóta fűnek-fának hírdetem, mit tett velem. Persze lehet, hogy a Clostynak az elhúzódó hatása volt, ki tudja... Csak sajnos még azóta is pecsételgetek picit a ciklus során. Erre akarom a barátcserjét kipróbálni. Bár szívesen odaadnám valakinek, ha esetleg nem lenne alkalmam elkezdeni... ;)))
2011. jan. 5. 09:51
19/33 A kérdező kommentje:
Nekem nem tudom mitől borul így meg. A fogamzásgátlót már 2007-ben abbahagytam, azóta tök rendszeres volt, meg előtte is. Egészen augusztusig. De mondjuk nem volt egyszerű évünk, én szakvizsgáztam, építkeztünk, költöztünk, szóval nem csodálkozom, hogy ez történt. Meg hogy baba sem jött, az sem lehetett véletlen. De most már nyugi van/lesz életünkben. Biztos csak erre várt a babó! :) Jól leoffoltuk a kérdést! :)
Na, nekem már enyhe mensiszerűen görcsöl a hasam és le akar szakadni a derekam. :) Majd azért jelentkezzünk a tüneteinkkel, rendben?! Annyira remélem, hogy örülhetünk majd együtt... :)))
2011. jan. 5. 11:01
Kapcsolódó kérdések: