A beágyazódásnak az esetleges vérzésen kívül lehet még valamilyen észrevehető tünete?
Jó reggelt! Hogy vagy? Nekem múlóban vannak a tüneteim sajnos... Egyedül a mellem fájdogál jobban, illetve érzékenyebb, de ez nálam előfordul mensi előtt.
Nagyon el vagyok egyébként keseredve. Teljes pesszimizmus uralkodik rajtam most... :(((
Jó reggelt!
Ne legyél elkeseredve, még majdnem egy hét van a mensiig, nem is feltétlenül kéne tüneteket produkálnunk. Nekem sincs most semmi extrán észrevehető tünetem. A legfontosabb, hogy nyugodtak maradjunk, jól érezzük magunkat! Nem szabad görcsölni. És ezt nem olyan ember mondja, aki nem akar (most) gyereket. Mert sok barátnőm, ismerősöm próbál azzal nyugtatni, hogy jaj, ráértek még, nem vagytok elkésve, majd jön a baba, ha akar. Na ezektől falra tudok mászni!!! Mit tudnak ők erről, ha nem is akarják? De mi akarjuk, és hisszük, hogy össze is fog jönni! Szóval fel a fejjel!!!!!
Jó reggelt!
Megnyugodtál kicsit? Hogy vagy? Tegnap én is nagyon elkenődtem délután, mikor hazaértem, meg itt is olvastam pár dolgot, és persze egyből a legrosszabbakat képzeltem be. De aztán a férjem megvigasztalt, megnyugtatott, hogy mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, innen már a természet dolga, hogy mi lesz. Tegnap délután nekem nagyon fájt a mellem, aztán elmúlt, most épp nincs semmi tünetem, de inkább nem is keresgélem őket. Már csak 6 nap!:)
Szia! Még sokkal jobban el vagyok kenődve... :( Tegnap délután görcsöltem és nagyon fájt a derekam. És elkezdtem barnázni... :(
Mindig ilyen barnázással indul a mensim, de azért ez nagyon korai volt, 5 nappal a nemvárt előtt. A cicim ma reggelre mégjobban fáj és a hőm is feljebb ment 1 tizedet, a petefészkem azóta is szurkál.
A múlt hónapban is ilyesmi történt, akkor még örültem is, hogy talán beágyazódás... Hát mégegyszer nem követem el ezt a hibát!
Neked viszont szorítok, írj majd!
Szia!
Hát nagyon remélem, és drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Nagyon jó lenne szerda reggel együtt (még ha virtuálisan is) egy pozitívat tesztelni!!!!
Szia!
Mi van Veled? Nekem sajnos tegnap megjött, délután, de nem adjuk fel, legközelebb összejön!
Sajnálom! :((( Én úgy érzem, a január a mi hónapunk lesz! :)
Nekem azóta se jött meg, sőt most úgy néz ki, a barnázásom is sokkal kevesebb. Viszont a hőm (a reggeli) tovább esett, már az alphő alá. Viszont a napközbeni továbbra is magas... A fene se érti ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!