A nemvárt napja előtt van bármilyen tünete a terhességnek vagy ez már biztosan mensi lesz?
Mindig 28 napos ciklusaim vannak, órát lehetne hozzá igazítani. Egy program ez alapján 29-én határozta meg az ovulációm napját. Sajnos csak másnap reggel tudtunk együtt lenni a párommal. (Lehet hogy már későn). Utána két napig pecsételő vérzésem volt.
A mensimnek kedden kellene megjönnie. 1-2 napja fáj a petefészkem. Néha olyan, mintha szúrna, néha pedig tompán fáj. Elég gyakran, elég sokáig.
Terhesség jele még korai lenne, igaz? Reménykedhetek még hogy nem fog megjönni, vagy ez már biztosan annak a jele?
(Sajnos a mensimnek nem mindig van előjele, így nem tudom biztosra)
Szia, lehet hogy sikerült, miért ne reménykedhetnél? Reménykedj csak:)
Én is keddre nem várom, drukkolok neked! Nekem is szurkál, néha tompán fájdogál.
Ilyen a görbém, neked nincs?
Sajnos nincs görbém :( Egy ideig próbálkoztam vele, de váltott műszakban dolgozom, nem tudtam még közel egyidőben sem mérni. Így nem ért semmit.
De igyekszünk minél gyakrabban szeretkezni, hátha elcsípjük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!