Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nemvárt napja előtt van...

A nemvárt napja előtt van bármilyen tünete a terhességnek vagy ez már biztosan mensi lesz?

Figyelt kérdés

Mindig 28 napos ciklusaim vannak, órát lehetne hozzá igazítani. Egy program ez alapján 29-én határozta meg az ovulációm napját. Sajnos csak másnap reggel tudtunk együtt lenni a párommal. (Lehet hogy már későn). Utána két napig pecsételő vérzésem volt.

A mensimnek kedden kellene megjönnie. 1-2 napja fáj a petefészkem. Néha olyan, mintha szúrna, néha pedig tompán fáj. Elég gyakran, elég sokáig.

Terhesség jele még korai lenne, igaz? Reménykedhetek még hogy nem fog megjönni, vagy ez már biztosan annak a jele?

(Sajnos a mensimnek nem mindig van előjele, így nem tudom biztosra)

2013. febr. 8. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, lehet hogy sikerült, miért ne reménykedhetnél? Reménykedj csak:)

Én is keddre nem várom, drukkolok neked! Nekem is szurkál, néha tompán fájdogál.

Ilyen a görbém, neked nincs?

[link]

2013. febr. 8. 14:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs görbém :( Egy ideig próbálkoztam vele, de váltott műszakban dolgozom, nem tudtam még közel egyidőben sem mérni. Így nem ért semmit.

De igyekszünk minél gyakrabban szeretkezni, hátha elcsípjük :)

2013. febr. 8. 14:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Majd írj egyébként, hogy nálatok jön-e a baba? Szurkolok neked is :)
2013. febr. 8. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!