Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez egy tünete lenne a beágyazó...

Ez egy tünete lenne a beágyazódásnak?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy ma vagyok a 23.ciklusnapomon és az a probémám,hogy tegnap nagyon megfájdult a derekam és azóta is nagyon fáj de nem becsípődés mert az nem ilyen inkább olyan mint mensikor szokott csak erősebb.Szóval tegnap előtt és tegnap nagyon sok krémes folyásom volt ilyenre nem is emlékszem,hogy lett volna.A kérdésem az lenne,hogy lehetett e beágyazódás és esetleg fájhat e ezért a derekam?
2010. febr. 19. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem pont olyan érzés volt amikor beágyazódott.

8 és feles km.

2010. febr. 19. 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja és még azt elfelejtettem,hogy ma reggel nagyon erősen bele hasított a hasamba ami a hüvelyig sugárzott.Az mi lehetett?
2010. febr. 19. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

ez lehet beágyazódási tünet, de lehet kisebb gyulladás jele is (fájdalom, bővebb folyás).

biztosra akkor tudsz majd, ha nem jön meg.

2010. febr. 19. 11:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért érdekel mert ilyen derékfájás még sosem volt csak mensikor a hőm kicsit esett a 21.ciklusnapon erről azt olvastam,hogy a beágyazódáskor előfordul.De én már nem élem bele magamat,és tesztelni is csak akkor fogok ha már 1 hetet késik.
2010. febr. 19. 11:41
 5/6 A kérdező kommentje:

A görbém az így néz ki:

[link]

2010. febr. 19. 11:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves első.Gratulálok neked nagyon a picidhez és neked egyfolytában fájt vagy csak időnként?És meddig tartott?
2010. febr. 19. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!