Van itt olyan aki mara nem varja?
Teszteltetek reggel? Eredmeny?
En felkeltem ejszaka, es nem birtam ki reggelig es megcsinlatam a tesztet, de negativ lett de meg mindig nem jott meg. Pedig reggel szokott. Most itthon vagyok es nem is tudok elmenni egy ujabb tesztert..... Bar vartam volna reggelig. Igazabol csak olcso tesztem volt (660ft 2 darabert) tehat nem tul erzekeny.
Azert remelem lesz a dologbol valami....
Én mára nem vártam, de már tegnapelőtt ott integetett a kisbabám egy 10es teszten :)
Várj pár napot, és tesztelj újra :) Én 500 ft-ért vettem 10es erősségűt gyógyszertárban.
Én is mára ill holnapra nem várom.
Tegnap löttem el egyett,negatív lett természetesen, de ha nem jön meg reggel(nekem is reggel szokott) akkor veszek egyet.
15én lesz a szülinapom, annyira jó ajándék lenne!!!!!!!!!!!!!!!
Hat ezek nagyon jo hirek eddig!!!!! Persze nem fogok meg par napot varni.... Szerintem ha este szabadulok veszek egy tesztet. (ha addig nem jon meg...)
koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!