Létezik, h valakik 4 éve együtt vannak, nem védekeznek (megszakításos módszert alk. ) és még nem jött össze 'véletlenül' egy gyerek?
19-es, szerintem itt senki nem reklámozta ezt a "védekezést", csupán saját tapasztalatát írta le és ahogy olvastam, szinte mindenki írta, hogy házas vagy tartós párkapcsolatban van és nem lett volna gond, ha becsúszik a baba.
Ettől függetlenül igazad van, tiniknek és nem tartós párkapcsolatban élőknek én sem ajánlom semmiképp, hogy így védekezzenek.
ma 09:56-os: a 19-nek annyiban igaza van, hogy sokan ezt tényleg "reklámnak" veszik és EZÉRT jó hogy a 19-es leirta a tényeket ezzel kapcsolatban.
A megszakitás összeszokott pároknak, tapasztalt férfi esetében és ahol NEM baj, ha becsúszik a baba, alkalmazható, de biztosnak nem tertható.
Mellesleg elég sok férfi van, aki hiába "ismeri" a testét, meg figyel oda, ennek ellenére már korábban - a tényleges magömlés elött - is jut valamenyi spermium a nöbe, és EZT nem lehet kontrollálni.
Mellesleg nekem semmiképpen nem lenne megoldás, hogy ahelyett, hoyg élvezzem a szexet, FIGYELNI kell, hogy nehogy lekéssem a megfelelö pillanatot -ez garantáltan tönkretenné az egész élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!