28 éves vagyok, a párommal 6 éve vagyunk együtt, de nem akarunk gyereket még. Ez miért gáz? Miért furcsállja mindenki? Mi úgy érezzük még nem vagyunk elég érettek hozzá.
Ez a TI dolgotok, ne foglalkozz másokkal, becsülendő, hogy így gondolkodtok.
Én is annyi idős vagyok, mint te, nekem 2 éves lesz a lányom tervezzük a tesót, de nem jön. 30 éves koromra szeretnék 2 babát, ha arra várunk mikor lesz jobb, akkor gyerekem nem lenne most sem, mert minden évben csak rosszabb a helyzet sajnos. :( Mondjuk én nem panaszkodok , mert mindenünk megvan (saját családi ház, autó, kert, kutya stb.), nincs hiányunk semmiben.
Régen ennyi idősen már 2-3 vagy több gyerekkel sétáltak az utcán az anyukák, ez van, kitolódott a szülés, a gyermekvállalás. Ami szerintem nem a legjobb sajnos, de nagy a szegénység és a semmiből nem lehet gyereket/gyerekeket nevelni. :(
Nem gáz,ti tudjátok mikor akartok babát.
De azt is figyelembe kéne venni hogy nem biztos hogy egyszerre összefog jönni.Nehogy kifuss az időből.Én most vagyok 28 van egy 22hónapos kislányom.Nekünk 9 hónap után sikerült.Pedig egészségesek vagyunk.
28 évesen nem maradt meg a babám, most ismét babát szeretnénk, de hasonlo gondok merültek fel.
Az emberek azért furcsálják, mert ahogy telik az idő egyre kevesebb esélyetek lesz a babára. Sokan 35 elött probálkoznak, mert utána egyre kockázatosabb vagy össze sem jön. Gyerek nélkül sokak szerint nem élet az élet. Én is igy gondolom. Mert minek dolgoztok, ha nincs kinek továbbadni. Más az, ha nincsenek meg az anyagi feltételek. De egy gyerek mindig öröm. És ha ti már öregek lesztek, lesz aki néha rátok néz és tudjátok volt értelme élnetek, van aki szeret titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!