Létezik, h valakik 4 éve együtt vannak, nem védekeznek (megszakításos módszert alk. ) és még nem jött össze 'véletlenül' egy gyerek?
én 10 alatt nem estem így teherbe
de gond nem volt szerencsére, mert mikor akartuk egyből jött a baba
10 éve védekezünk így. Eddig 3szor akartunk gyereket, mindháromszor egyből összejött, véletlen becsúszás nem volt.
Ettől függetlenül nem ajálom, mint védekezési módot, csak azoknak, akinél nem baj, ha mégis becsúszik.
Létezik!:) 3évig "védekeztünk" így,de ha becsúszott volna a baba az sem lett volna baj! Előtte fogamzásgátlót szedtem de a párom mondta hogy hagyjam abba,a gumit meg nem bírom(allergia).
Rögtön első alkalommal összejött a lányunk mikor tényleg elhatároztuk hogy jöhet!:D
SZerintem meg ne hintsük el, hogy első megszakításos együttlét után nem lehet teherbeesni, mert jön a sok okos tini, és azt hiszi, hogy nah, másnak is ment, nekünk sem gond, minek a gumi... igen, egytől is teherbe lehet esni, ha a férfi nem tudja megfelelően kontrollálni magát. Vannak meglepő reakciók, főleg, ha intenzív az élmény, és nem eléggé ura a helyzetnek. Egy felnőtt, 30-as férfi jobb esetben ura a testének és érzi, mikor-mi történik, meg tudja akadályozni a korai magömlést és figyeli a teste jelzéseit. De a megszakított közösülés pearl indexe azt mutatja, hogy 100 nőből 35 egy év alatt teherbe is esik. Az, hogy igen, 10-ből 7 nem, az rendben van. De azért ne nevezzünk védekezésnek valamit, ami 10-ből 3szor nem működik!
A kérdésedre a válasz, hogy persze, létezik ilyen, ilyenebb is létezik, van, akinek telibe lőve sem jön össze évekig, de azért messzemenő következtetéseket ebből nem vonnék le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!