Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, h valakik 4 éve...

Létezik, h valakik 4 éve együtt vannak, nem védekeznek (megszakításos módszert alk. ) és még nem jött össze 'véletlenül' egy gyerek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 21:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%

én 10 alatt nem estem így teherbe

de gond nem volt szerencsére, mert mikor akartuk egyből jött a baba

2013. febr. 12. 21:50
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
Én 3 évig nem estem teherbe megszakításos módszerrel védekeztünk.Mikor élesbe ment akkor a 6.hónapban sikerült a lányom.:)
2013. febr. 12. 21:54
 13/22 anonim ***** válasza:
46%
Jaj de jó, jaj de jó! Várom már, hogy belevágjunk, biztos izgalmas lesz!!!!
2013. febr. 12. 21:59
 14/22 anonim ***** válasza:
46%

10 éve védekezünk így. Eddig 3szor akartunk gyereket, mindháromszor egyből összejött, véletlen becsúszás nem volt.

Ettől függetlenül nem ajálom, mint védekezési módot, csak azoknak, akinél nem baj, ha mégis becsúszik.

2013. febr. 12. 22:15
 15/22 anonim ***** válasza:
3! Azért így van mindenhol, mert lényegében az előváladékkal jut a nőbe. Az viszi ki a húgycsőből, ha esetleg maradt ott! Érted?:D
2013. febr. 12. 22:19
 16/22 anonim ***** válasza:
46%

Létezik!:) 3évig "védekeztünk" így,de ha becsúszott volna a baba az sem lett volna baj! Előtte fogamzásgátlót szedtem de a párom mondta hogy hagyjam abba,a gumit meg nem bírom(allergia).

Rögtön első alkalommal összejött a lányunk mikor tényleg elhatároztuk hogy jöhet!:D

2013. febr. 12. 22:30
 17/22 anonim ***** válasza:
36%
3. vagyok. Hát azért az nem általános dolog hogy 1.szex előtt már ejakulált volna a pasi nem sokkal és 2. az sem valószínűsíthető hogy nem pisilt volna egész álló nap (pl. egy esti szex előtt) Na mindegy, nem akarom szétoffolni a témát, csak továbbra sem tartom érthetőnek miért "riogatnak" akkor mindenkit (kamaszokat is pl.) hogy juj nehogy nehogy mert már az előváladék is tartalmazhat...ezekszerint amit írsz, igen valószínűtlen olyan szitu hogy az előváladék VALÓBAN kisodorjon onnan spermiumot tehát hülyeség ez a riogatás.
2013. febr. 12. 22:35
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Hát van akik több menetet bírnak egymás után. Megmossák, azt azt hiszik jó is. :D
2013. febr. 12. 22:51
 19/22 anonim ***** válasza:

SZerintem meg ne hintsük el, hogy első megszakításos együttlét után nem lehet teherbeesni, mert jön a sok okos tini, és azt hiszi, hogy nah, másnak is ment, nekünk sem gond, minek a gumi... igen, egytől is teherbe lehet esni, ha a férfi nem tudja megfelelően kontrollálni magát. Vannak meglepő reakciók, főleg, ha intenzív az élmény, és nem eléggé ura a helyzetnek. Egy felnőtt, 30-as férfi jobb esetben ura a testének és érzi, mikor-mi történik, meg tudja akadályozni a korai magömlést és figyeli a teste jelzéseit. De a megszakított közösülés pearl indexe azt mutatja, hogy 100 nőből 35 egy év alatt teherbe is esik. Az, hogy igen, 10-ből 7 nem, az rendben van. De azért ne nevezzünk védekezésnek valamit, ami 10-ből 3szor nem működik!

A kérdésedre a válasz, hogy persze, létezik ilyen, ilyenebb is létezik, van, akinek telibe lőve sem jön össze évekig, de azért messzemenő következtetéseket ebből nem vonnék le.

2013. febr. 13. 08:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek, meg hát ne felejtsük el, hogy a gumi a szexuális úton terjedő megbetegedések ellen is véd. Annyira szörnyű betegségek vannak (és nem kell rögtön a HIV-re gondolni), egy sziflisz, gonorrhoea, hepatitis is nagyon fincsi tud lenni, de még egy sima trichomonas vaginalis is! Szóval tinik, használjatok óvszert!!!!!!
2013. febr. 13. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!