Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert nem esek teherbe miert...

Miert nem esek teherbe miert pont en?

Figyelt kérdés
A segitsegeteket es a tapasztalaitokat szeretnem kerni lassan 4 eve nem esek teherbe nem vedegeztunk soha mar nagyon szertenek kisbabat de nem akar jonni:( minden vagyam egy kis baba vele lenne kerek az eletunk szeretnem toletek megkerdezni hogy milyen az mikor egy nonek peteerese van mit erez olyankor milyen hatasai vannak tudom hogy hujenek fogtok nezni hogy ilyet kerdezek de nem tudom hogy milyen az nem tudom hogy van e peteeresem kerlek beneteket hogy segitsetek ebben elore is koszonom
2013. febr. 12. 15:12
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat mindenkinek

Felek mert meg csak 24 eves vagyok paromnak az elozo kapcsolatabol van mar gyereke 3 is egypeteju iker fiuk es egy lanya igazatok van teljes mertekben kitudja meg hogy mi varnak ram tudom hogy egy ilyen vizsgalat hosszadalmas es mielobb elkell kezdenem . Borzasztoan felek de felre kell tennem mindnet tudom kell mostmar hogy "mivan" velem. Minden honapban remenykedtem hogy hatha hatha sikerul ':( de semmi. Azt szeretnem kerdezni, hogy ilyenkor mi a legelso vizsgalat amit elvegeznek??? milyen vizsgalatokat csinalnak???

2013. febr. 15. 14:08
 22/26 anonim ***** válasza:
Én voltam aki nem értette miért n mentél még dokihoz. De lécci írd meg majd a fejleményeket!! Drukk
2013. febr. 15. 14:12
 23/26 A kérdező kommentje:
Majd megirom , hogy mivolt koszonom remelem minden jooo lesszzzz
2013. febr. 16. 11:58
 24/26 anonim ***** válasza:
16os vok.Orvosa válogatja.nálam mindenfélét kérdezett majd megvizsgált,kukucska+nyomkodás+hüvelyi uh. mindent kérdezni fog,szoval készülj fel.hány naposak a ciklusaid,meddig van meg,milyen tüneteid vannak,családba mijen betegségek vannak,neked van e valami bajod,párodat vizsgálták e már ezügyben,de mivel van gyereke igy ez tárgytalan.a 12-13ik ciklusnapodon menyj el igy látni fogja h lesz e peteérésed abban a honapban.sok sikert.
2013. febr. 16. 15:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Kérlek endokrinológushoz is menj el!!! Én éveket jártam nőgyógyászhoz, kalapot nem ért az egész.
2013. febr. 16. 15:38
 26/26 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a hasznos tanacsokat.
2013. febr. 17. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!