Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert nem esek teherbe miert...

Miert nem esek teherbe miert pont en?

Figyelt kérdés
A segitsegeteket es a tapasztalaitokat szeretnem kerni lassan 4 eve nem esek teherbe nem vedegeztunk soha mar nagyon szertenek kisbabat de nem akar jonni:( minden vagyam egy kis baba vele lenne kerek az eletunk szeretnem toletek megkerdezni hogy milyen az mikor egy nonek peteerese van mit erez olyankor milyen hatasai vannak tudom hogy hujenek fogtok nezni hogy ilyet kerdezek de nem tudom hogy milyen az nem tudom hogy van e peteeresem kerlek beneteket hogy segitsetek ebben elore is koszonom
2013. febr. 12. 15:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hát ez nem csak ugy müködik hogy elmész és megmondják:hosszas kivizsgálások,neked és a párodnak is!meg nem hiszem hogy itt pár válaszoló hatására mégis elmész dokihoz,vagy hogy eddig ezt senki nem mondta neked h dokihoz kéne menni.
2013. febr. 13. 13:15
 12/26 A kérdező kommentje:
Tudod lehet hogy te konnyen beszelsz mert te nem vagy ilyen helyzetben mint en felsem tudod fogni min megyek keresztul ezt senkisem tudja csak az aki ebben a cibon jar mint en tudod nem vagyok analfabeta tisztaban vagyok vele hogy nem egyrol a kettore fog ez menni hoszadalmas lesz nem lesz konnyu ep ezert is feltem de bizom benne ha termeszetes uton nem is de mestersegesen en is ANYA LEHETEK
2013. febr. 13. 15:26
 13/26 A kérdező kommentje:
Errol nem beszeltem senkivel sem nem akartam elmondani nem akarom hogy sajnaljanak vagy kibeszeljenek ez mind bennem van csak folytom magamba .Tudod milyen rosz az mikor egy nap tobbszor is megkerdezik toled na mikor lesz mar kisbaba es en olyankor a konyeimmel kuszkodok.
2013. febr. 13. 15:31
 14/26 anonim ***** válasza:

Nekem ismerős a helyzet. Nővéreméknél már van egy gyerek, mi tavaly esküdtünk, és azóta kérdezgetik.Még a szülők is hogy na nem leszünk még nagyszülők???

Rettenetes érzés válaszolni ezekre a kérdésekre, közben szó szerint könnyekkel küszködve, mosolyogva mondani hogy á még nem tudjuk, nincs még itt az ideje, majd egyszer..Holott már az esküvő előtt 8 hónappal elkezdtünk próbálkozni.

2013. febr. 13. 16:48
 15/26 anonim ***** válasza:
Ezért kellett volna hamarabb dokihoz menned.mert igy semmire se jutottál nem?
2013. febr. 13. 16:49
 16/26 anonim ***** válasza:
Így van el kell menned orvoshoz, lehet hogy csak egy kis gyógyszeres rásegítés kell és hipp-hopp már jön is a baba!! Nem kell ennyire parázni, anyuka leszel te is, ne félj! :)
2013. febr. 13. 16:57
 17/26 A kérdező kommentje:

14-16 os valaszolo kivanom neked hogy mihamarabb anyuka lehes.Koszonom hogy valaszoltal.Tudod itt nagyon sokan elitelnek mert ok nem tudjak milyen is az mikor tiszta szivedbol szeretnel kisbabat konnyen irogatnak olyanokat mert ok nem eltek-elik at azt amit en vagy te. Soha nem fogom megerteni azt , hogy akinek megadatott a vilag legcsodalatosabb dolga az hogy anyuka lehetet az olyan ember meg sem becsuli meg megoli eheszteti megveri ilyen embernek miert lehet gyereke es aki felnevelne megvedene apolna mikor beteg aki szeretne es a vilag kicsincseert oda nem adna annak MEGSEM LEHET ez nagyon igazsagtalansag .....:(:(

16-16 Koszonom , hogy valaszoltal bizom benne hogy gyogyszeres segitsegel sikerulni fog.

2013. febr. 14. 10:44
 18/26 anonim ***** válasza:

Szia 2es és 16os választ is én írtam.

Köszönöm aranyos vagy.

Mi már lassan 1,5 éve próbálkozunk, és ez a hónap is eredménytelennek bizonyult.Én nem tudom te ezt hogy bírod 4 éve, Én most már eljutottam oda hogy nem bírom tovább. Kislány korom óta anyuka akartam lenni.Annyira boldog voltam mikor 20 évesen megtaláltam életem párját, és tudtam tőle szeretnék gyereket, és mikor eljött az az idő amikor adott volt minden körülmény egy gyerek felneveléséhez, és belevágtunk. És semmi. Semmi és ujból semmi. Ugy döntöttem (persze ha a férjem is beleegyezik) most leállok egy kicsit a dologgal mert lelkileg nem birom ezt igy tovább. Remélem el tudok majd vonatkoztatni a dologtól, és ha még egy év mulva se leszek terhes akkor továbblépünk a vizsgálatok ranglétráján.A következő az inszem lesz,de ahhoz nekem erő kell.És az most elfogyott.Tudom, gyenge vagyok.

2013. febr. 14. 12:36
 19/26 anonim ***** válasza:

Mi 6 évet próbálkoztunk. Többször elvetéltem sajnos. Tudom miről beszélsz, és megértem, mivel én is átéltem mindazt amit leírtál. Viszont: egyértelmű el kell menni orvoshoz és kivizsgáltatni magad, ne csak önmarcangoljál, hanem akkor járj utána a dolognak. Úgy érzem te sajnálkozol inkább magadon, mintsem megtedd a megfelelő lépéseket. Most ezt nem bántásként írom, szó se róla, tőlem aztán lepontozhatsz. Nem csak neked nem sikerül, nagyon sokunknak nem sikerül, és mégis minnél hamarabb, és addig megyünk a dolog után, amíg nem jön össze. Számtalan orvosi vizsgálat, egy csomó orvos várhat még rád, és nincs arra garancia, hogy két hónapon belül "meggyógyítanak" és már pozitív lesz a teszted! Én éveket jártam egyik helyről a másikra,nem adtam fel, nem féltem mert ilyen esetben nem lehet félni. Szemembe is mondták, hogy nem lehet gyerekem, nem igazán felemelő érzés, ilyenkor az ember egy kissé megzuhan, de fel kell tudni állni, és továbbhaladni. Kiderült végül mi a baj, és igen, sikerült. Ha pedig az zavar hogy ki mit mond, meg sajnálkoznak rajtad, akkor egyszerűen feleld azt, hogy majd később, még nem akartok és kész. Nem kell senkinek sem tudni a problémádról.

Kívánom a legjobbakat!

2013. febr. 14. 13:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Ahogy a többiek válaszából is látod,ők léptek mikor nem jött össze a baba,én csak nem értem miért nem tetted meg te is?ha mindennél jobban vágysz egy babára,akkor pont ezért nem értem h miért nem tettél meg mindent?
2013. febr. 14. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!