Miert nem esek teherbe miert pont en?
Első kérdés, hogy milyen a menstruációd? Hány napos? 28? 32? Rendszeres-e? Mindig ugyanannyi naposak a ciklusaid? (mensitől mensiig). Milyen vizsgálatokon voltál eddig?
Pufisodás, pattanásosság, esetleg duciság, hajhullás?
Szia!
4 év alatt nem voltál orvosnál ezügyben? Ő megtudná mondani neked mikor lesz a peteérésed.
Amugy nekem elég nehéz megállapítani mert hol a 15 ik ciklusnapomon(menzesz első napja az első ciklusnap)hol 17 de volt már 20 is.
A tünetek: hasfájás, pontosabban nekem jobb oldalt szokott(a bal petefészkem nem igazán akar működni) néha puffadás, ha méred a hőd, hő leesés, és a tojásfehérjés nyák. Ha a menzeszed hosszából kivonsz 14 napot az volt az ovud.Például megjött 30.án, akkor 16ikán volt az ovud. Sok sikert, és szerintem keresd fel az orvosod ha nem voltál eddig.
Ennyi idő után már egy petevezeték átjárhatósági nem ártana.
2es vagyok!
Amugy megértelek, én is igy vagyok vele hogy mért pont én nem esek teherbe. 25 éves vagyok, 1,5 éve nem jön össze.Nővéremnek rögtön összejött. CSak én vagyok ilyen szerencsétlen.Bár mi tulvagyunk néhány vizsgálaton, a következő az inszem lenne, de avval várunk még. Majd ha 1 év mulva sem sikerül akkor belevágunk, de addig próbálkozunk.Én már az első sikertelen hónapban elmentem az orvoshoz.Aki megnyugtatott hogy majd egy év mulva menjek vissza ezzel a problémával. Az az egy év...TE JÓ ÉG!!!
Kitartás, és bizakodás.
Sziasztok koszonom szepen a valaszokat!!
ciklusom hossza 28-32 rendszeres.Haspufadasom nincsen es patanasaim sincsenek.
Duci lany voltam sokaig elkezdetem fogyokurazni es nagyon sok kilotol szabadtultam meg. Hajhulasrol annyit hogy mikor lefogytam nagyon nagyon hulot a hajam most mar nem annyira. Lehet hogy ez is befolyasolja a teherbeesest a nagy sulycsokkenes.Miert nem mentem el eddig orvoshoz azert mert nagyon felek nem birnam elviselni hogy ha azt mondana hogy nem lehet babam nem tudnam feldolgozni felek nagyonnn. Voltam nogyogyasznal rakszuresen ott minden rendben volt.Lehet hogy a hormonjaimal van a problema ?? nagy sulyveszteseg okozhata ezt ?? El kell mennem orvoshoz gyujtok annyi erot............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!