Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Arrol lenne szo, hogy 3 napja...

Arrol lenne szo, hogy 3 napja feküdtem le a barátommal és pont akkor mult el és nem védekeztünk. Lehetséges az hogy teherbe esek? De nem ment belém.

Figyelt kérdés

2013. jan. 7. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy ez hányadik napja volt a ciklusodnak. De egyébként nem valószínű, hogy terhes lennél. Az ovuláció 28 napos ciklusnál a 12-18. napon van. Főleg akkor van esély babára.
2013. jan. 7. 17:06
 2/7 A kérdező kommentje:
hát pont az nap mult el teljesen 1 hét után.
2013. jan. 7. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Én pont így lettem most várandós. Bár "belém elment" .

10 hkm

2013. jan. 7. 18:53
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon félek...mert vele vesztettem el..de ö nagyon biztos benne hogy nem ment belém..de holnap csinálok tesztett mindenki azt mondja hogy esélytelen.de most mit csináljak biztos hogy nem lehetek terhes?
2013. jan. 7. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ha 3 napja történt az együttlét,akkor felesleges holnap tesztet venned,hisz még semmit se mutat ki!!

Hány éves vagy,hogy ennyit se tudsz???

Majd ha nem jön meg a legközelebbi menszeszed,akkor vegyél tesztet,és kezdj el aggódni!!!

2013. jan. 7. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, mennyire rendszeres a ciklusod, de ha általában mindig ugyanannyi idő elteltével jön meg (tehát egyik menstruáció első napjától számítva a következő első napjáig, ált. 28 nap), akkor, ahogy az első válaszoló is írta, a ciklus közepén (nekem pl pont a 14. napon, de mindenkinél plusz-minusz 1-2 napot változhat) a legnagyobb az esély a teherbe esésre. De!!!! Ahogy valaki szintén írta, ez máskor is előfordulhat, bár én úgy tudom, ez jóval kisebb százaléknyi esély. Ha a barátod nem élvezett beléd, és most múlt el neked, szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél ,ám ha nagyon rendszertelen a menstruációd, az ronthat a dolgon. És azt mondják, hogy a férfiak előváladékától is teherbe lehet esni, de nem tudom, ez minden pasinál van-e. Az a baj, hogy mivel most múlt el a menstruációd, ezért a teszt még nem mutatná ki, hogy terhes vagy-e, mert legkorábban a következő várt menstruáció első napja körül érzékelik csak. Majdnem írtam, hogy ha nagyon félsz, írass föl 72 órás tablettát nőgyógyásszal, mert ez 3 napon belül még megszüntetné a terhességet, de látom, már időn túl vagy. Szerintem ne izgulj, kicsi az esélye, na meg egyenlőre sajnos úgysem tehetsz semmit, ki kell várni 3 hetet, hogy a teszt mutasson valamit. A legjobbakat kívánom! (Ja, és védekezzetek ezek után:)
2013. jan. 7. 19:09
 7/7 A kérdező kommentje:
szoval akkor teljesen fölösleges lenne tesztet csináltatnom? amugy szerintem esélytelen hogy bármi.nagyon remélem hogy nem lesz semmi.kivárom.köszönöm
2013. jan. 7. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!