Lehet beágyazódás?
Figyelt kérdés
Párommal február 3-án voltunk együtt,4.-e környékén volt peteérésem.A "dolog" után nem keltem fel,nem mostam ki magam stb....A kérdésem az lenne,hogy a hőmérőzések során tegnap előtt lement a hőm 36.1-re,tegnap,meg ma viszont 36.8,37-et mértem!Lehet ez a beágyazódás egyik jele?Jobb oldalon hasogatott tegnap a hasam,ma meg már középen!Szerintetek lehet baba a dologban?:)))2013. febr. 11. 07:19
1/7 anonim válasza:
Bármi lehet, simán lehet baba is. Ennyire korai szakaszban még bármi lehet. Várni kell amíg nem jön meg és utána lehet erre a kérdésre válaszolni. A hőmérő módszer igazából akkor jó ha már több hónapja csinálod és a saját görbédhez képest tapasztalsz valami változást. Ez a nagy leesés és utána emelkedés inkább peteérésre utal. Biztos meg volt már a peteérésed?
2/7 A kérdező kommentje:
Amikor peteérésem volt,akkor is ez volt a szitu.Leesett,majd másnap megint felment.A jelek is arra utaltak.Már 2.-tól tojásfehérje szerű váladék,kívántam a sexet is,a méhszáj tapintásra puhának bizonyult,stb...Meg hát most a ciklusom 27. napján vagyok,kicsit későn lenne peteérésnek! :) Bízom benne,hogy baba van a dologban,de nem merek még tesztelni,mert szerintem túl korai....
2013. febr. 11. 08:06
3/7 anonim válasza:
1. vagyok: persze persze fölösleges még a teszt. Majd a nemvárt után 1 nappal, de ideálisabb 1 héttel. Nagyon drukkolok, hogy baba legyen. (Nekem nem vált be a hőmérőzés, mikor terhes voltam olyan cikcakkos görbém volt, hogy az hihetetlen, most meg mikor szép egyenletes volt most meg nem volt baba. )
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a drukkot,én is bízom benne,hogy baba van a dologban,de nem örülök előre.Majd lesz,ami lesz.Ha esetleg nem is jönne össze,akkor sem leszek szomorú,majd talán a következő ciklusban.A hőmérőzéssel kapcsolatban azt olvastam,hogy a hő a mensi várható ideje előtt szépen fokozatosan el kezd visszaesni 36 köré,ha viszont baba van a dologban,akkor pedig marad 36-8,37 körül.Hát majd kiderül.Ti is babát szeretnétek?
2013. febr. 11. 08:18
5/7 anonim válasza:
én csak annyit tennék hozzá, beágyazódáskor ugyanúgy leeseik a hő, mint ovukor. nekem is hasonló amúgy, 9. dpo-n 36 volt a hőm, barnáztam egy icipicit, majd másnap felment 36,8-ra.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen,azért volt érdekes nekem is,mert valahol olvastam,hogy beágyazódáskor is leesik a hő,van,hogy 36 alá megy.Peteérésnek túl későn lenne szerintem,úgyhogy marad a második verzió.Vagyis remélem! :D
2013. febr. 11. 08:42
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy 6 napom van a nem vártig!Csak utána érdemes tesztelni,ha nem jön meg ugye?
2013. febr. 11. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!