Nem lehet étkezéssel befolyásolni? Tényleg csak az időzítés számít?
Figyelt kérdés
Kisfiút szeretnénk. Nem tudok olyan ételeket etetni a férjemmel, hogy az "Y" kromoszómájú spermák termelődjenek túlsúlyban??2013. febr. 7. 18:05
11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!Hát igen, olyan jó érzés, hogy ilyenek is vannak itt, mint te!Ez visszaadja a hitemet:-)Én is drukkolok neked:-)
2013. febr. 7. 19:06
12/21 anonim válasza:
"Egyszerűen szeretném!!Ennyi!De a kislányt ugyanúgy szeretném!"
Az jó, mert vagy fiú lesz vagy lány... :)
13/21 anonim válasza:
:) köszi! ti mikorra tervezitek a babàt?
14/21 A kérdező kommentje:
Kedves 12-válaszoló!Igen, mivel ÉDESANYA szeretnék lenni, vagy kisfiam vagy kislányom lesz. Tudom. Érthető a kérdésből, hogy BABÁT szeretnék, de PICIT JOBBAN A FIÚT??De ha kislány lesz, nagyon fogjuk szeretni!Ezen tovább nem kéne lovagolni, kérek mindenkit ne válaszoljon, aki nem a kérdésre válaszol!
2013. febr. 7. 19:23
15/21 A kérdező kommentje:
Idén nagyon szeretnénk, ha összejönne!:-)Egy ideje már vitaminozunk, készülünk rá!Nagyon-nagyon szeretnénk!!
2013. febr. 7. 19:24
16/21 anonim válasza:
Fogom figyelni a kérdést! Irj majd ha sikerült!! :) mi megszakitàssal 'védekezünk' még nem megy élesbe de ha akar majd jön! :)
17/21 anonim válasza:
Mit egyek, hogy fiú legyen?
Minél több sós dolgot
Húsfélék: bármit, a legjobbak a hirtelen sültek
Zöldségek: bármi lehet, ami nem spenót, zöldsaláta és zöldbab
Gabonafélék: kenyér, tészta
Mit ne egyek, ha fiút szeretnék?
Tejtermékek: a tejcukor miatt nem ajánlatos - mármint ha fiút szeretnénk!
Zöldségfélék: spenót, zöldbab, saláta
és tojást se... ha lehet
18/21 anonim válasza:
Emlékeztem én is, hogy van valami javasolt étrend, fiú-lány gyártásra. Egyébként a naptár módszerről hallottam, Jónás módszer, meg kínai fogamzási naptár. Nálunk ez bejött. Meg olyat is olvastam, hogy ha az anyuka kora páros szám, és a fogantatás hónapja is az, akkor fiú várható. Ha páratlan-páratlan, ugyanígy fiú. Ha páros páratlan, akkor pedig lány. Hát hogy működik-e...
19/21 anonim válasza:
Általában azt szokták mondani ha rögtön ovukor együtt vagytok, nagyobb az esélye a fiúnak, mert az y-nok rövidebb ideig maradnak meg, az X-ek akár 3-4 napot is kibírnak:) Vagy van a kínai fogantatás naptár, ott megnézheted hogy mikor nagyobb az esély a fiúra, nem mindkettő bejött így utólag nézve...bár nekünk mindegy volt csak egészséges legyen
20/21 anonim válasza:
Nekem mindkettő bejött:) elírtam bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!