Nem lehet étkezéssel befolyásolni? Tényleg csak az időzítés számít?
Figyelt kérdés
Kisfiút szeretnénk. Nem tudok olyan ételeket etetni a férjemmel, hogy az "Y" kromoszómájú spermák termelődjenek túlsúlyban??2013. febr. 7. 18:05
2/21 anonim válasza:
uhh ez fájt...ha pontban 23-án éjfélkor háton fekve csinálod tuti fiú lesz!!!! :D
3/21 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Még az időzítés sem olyan egyszerű, meg az sem 100%. Még esetleg a szódabikarbónás hüvelyöblítést tudom megemlíteni, mert az Y-os katonák a lúgosabb környzetet szeretik. De ennyi. A többi szerencse és természet dolga, kár ezen görcsölni, az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. De tök jó, hogy neked az a legnagyobb problémád, hogy milyen nemű legyen.
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Annyira megnyugtattál!!Ha én ilyen okos lehetnénk!!Kár, hogy nem értékelem...na mindegy.
2013. febr. 7. 18:31
5/21 A kérdező kommentje:
Hát megőrülök!Tanácsot kértem, segítséget, nem kritizálást!Honnan tudod, hogy mi a legnagyobb problémám!?Egyszerűen szeretném!!Ennyi!De a kislányt ugyanúgy szeretném!
2013. febr. 7. 18:33
6/21 anonim válasza:
kár h nem érzékeled a kérdésednek a butaságát...ha kicsit is olvasgatnál utána tudhatnád h biztos módszer nincs mert ha lenne mindenki olyat szülne amilyet eltervezett...házi praktikákat lehet olvasni róla neten de egyik se 100%-os módszer...de hát te tudod csak eléggé nevetségesen hangzik ez a kérdés ahogy látom nem csak nekem...
7/21 A kérdező kommentje:
Nem érzékeled a kérdésemből, hogy tanácsot kérek??Nem látod, hogy írtam az időzítést??Miért ne jöhetet volna be valami valakinek??Nem erre van az oldal?Ja, és ha nekem valami nevetséges, továbblépek és nem olvasom tovább, nem válaszolok!
2013. febr. 7. 18:54
8/21 anonim válasza:
:) ez egy ilyen oldal szokd meg :)
9/21 A kérdező kommentje:
Csak az ilyenek miatt, mint te....
2013. febr. 7. 19:00
10/21 anonim válasza:
Melletted állok kérdező! :) Én is kisfiút szeretnék majd de ha kislány lesz neki is nagyon fogok örülni. de mégis fiut jobban szeretnék ennyi...ugyan igy van a kérdező és én is azt tapasztalom hogy nagyok sok undok ember van itt!! nem segitenek hanem inkább szurkálodnak! Nem hinném hogy erre van az oldal! Sajnos kérdező tanácsot nem tudok irni de a véleményemet leirtam! ja meg még annyi hogy én is csak az időzitéses modszert hallottam eddig! :) sok sikert a kisfickohoz!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!