Segíthet a hőmérőzés? Volt akinek így sikerült?
Szia,
én annó azért kezdtem el a hőmet mérni, mert nagyon hosszu ciklusaim voltak 40-45 nap amivel az orvos nem igazán akart foglalkozni.
Szóval elkezdtem és pár hónap mérés után szépen kirajzolódott hogy magával a tüszőrepedéssel van a gond. Napokon keresztül próbálkozott a szervezetem az ovuval. Ennek jelei is voltak, akár 10 napig tartó tojásfehérje nyák, leeső, majd újra felmenő aztán újra leeső hő.
Elkezdtem inni a cickafark teát ami segítette a tüsző megrepedését. 31 napos ciklusom lett 3 hónap elteltével.
Ezeket azért írtam le, mert szerintem igenis sok mindent ki lehet olvasni a hőgörbéből, persze ha az ember a szabályokat betartva vezeti és ami szintén nagyon fontos érdekli is ez az egész, hajlandó utánaolvasni, mi minek lehet a következménye!
Mi nem csak akkor voltunk együtt mikor ovum volt, de tény, hogy a párom tudta nélkül (nehogy tenyészbikának érezze magát) úgy alakítottam az együttléteket (persze akartuk a babát).
Én azt mondom azzal csak nyerhetsz ha kipróbálod, megismerheted a testedet még jobban.
Sok sikert és mielőbbi + tesztet kívánok!
17 hkm
Köszönöm a válaszokat, főként az utolsónak.
Drága 2. válaszoló. Elég parasztosan fejezted ki magad, de nem baj. EZEK (a Te kifejezéseddel élve) a szerencsének köszönhetik, hogy az első hónapban össze jött a baba. Örülj hát neki te is, viszont a másikat nem kell lenézni, azért mert ki szeretne próbálni valamit, hátha az előrébb segíti egy kicsit abban, hogy végre neki is sikerüljön a várva várt baba!! Egyébként, mivel kevés a spermaszám, nem "lövöldözhetünk" minden nap, mert abból tutira nem lesz semmi, (meg ezt már próbáltuk is) így megpróbáljuk a középidőre "tartogatni"....
Nem parasztjent akartam valaszolni, ugy erzem nem is ugy valaszoltam. De nyugodtan pontozz le, hiszen te csak gondolom azt akarod hallani amit szeretnel! Mint irtam, ha 6 HONAP IS SIKERTELEN VOLT, AKKOR ERDEMES MEGPROBALNI! :) tetszik erteni??;) egyebkent, e-vitamin csodakra kepes! Sok sikert.
A paraszt 2. Valaszolo
Nem azt mondtam hogy paraszt vagy, csak a válasz adás volt parasztos. a csodás E-Vitamint mind a ketten szedjük.
Egyébként, azt írtad, hogy felesleges megpróbálni, mert nincs értelme. És nem szeretném, hogy csak azt írják/tok amit hallani szeretnék. Igazából csak kíváncsiskodtam, kinél vált be!
Ha még lennének kerdeseid nyugodtan írj privit! Eléggé koruljartam a témát mert valóban érdekelt, és szívesen segítek ha tudok!
Szerintem vagj bele, vesztenivalod nincs. Aztán max te is azt mondod hülyeség az egész. :-)
3. Voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!