Most akkor hogy is működik a hőmérőzés?
Menj fel egy olyan oldalra, ami ezzel foglalkozik.
Pl ez:
És igen, azonos időpontban kell mérned minden nap.
5-re beállítod az órát, aztán visszaalszol 8-ig.
A tankönyvi példa a következő. A ciklusod első napján van egy alaphőd. Peteérés előtti napon a hő látványosan leesik, majd másnap látványosan megugrik. A hő a következő menstruáció első napjáig fent marad, majd mielőtt megjön (1-2 nappal), leesik alapra.
Ez a tök tankönyvi példa. Nekem például peteérés előtt nem esik le, hanem látványos ugrás van, és nem a menzesz előtt esik le, hanem csak a 2. napon.
Kedves utolsó!
Nagyon nem mindegy, hogy mikor méri. Hajnalban sokkal alacsonyabb az ébredési hőmérséklet.
Az egy másik dolog, hogy Te kitapasztaltad, hogy Nálad nincs eltérés.
Én magam is kitapasztaltam, hogy egy óra eltérés nálam belefér, de több nem, mégsem javasolom ezt másoknak. Maximum a fél órát.
Olyan is van, aki felkel, kimegy pisilni, majd vissza és akkor méri, és ugyanannyit mér, mint ha nem kelt volna ki az ágyból, másoknál viszont ennyitől (ennyi mozgástól) is megemelkedik a hő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!