Ez teljesen negatív? (HCG 10-es teszt)
2013. febr. 6. 10:16
31/65 anonim válasza:
Jaj nagyon szépen köszönöm!Annyit még kérdezhetek,biztos Te is látod,hogy a 2.csík jóval lejebb az összeillesztésnél van ez nem baj?
32/65 A kérdező kommentje:
23-as nagyon homályos, nem igazán látok belőle semmit sajnos! :-(
Köszönöm mindenkinek, holnap újból tesztelek, csak azt nem tudom, hogy ezzel, vagy egy 25-esl?!
2013. febr. 6. 12:39
33/65 anonim válasza:
Atraktam neked negativba. Halvanyan ott van! [link]
34/65 anonim válasza:
Szerintem teljesen jo helyen van a csik. Nyugodtan csinalj 25tesztet. Neha hamarabb mutatja mint a 10es. Nalam az x epil hamarabb mutatta. :-) szerintem ez baba lesz! :-)
35/65 anonim válasza:
33-as köszönöm,de félek,mert ahogy írtam nem ott van ahol kéne a neten amiket láttam,ott a 2.csík mindig a kontroll csíktól nem messze volt!
36/65 anonim válasza:
Köszönöm mindenkinek!Holnap tesztelek újból!Írok majd,hogy mi lett!
37/65 anonim válasza:
Most olvastam vissza, hogy van tobb teszted. A kedvemert csinalnal most egyet? Boltit. Szerintem ott lesz azon is a, masodik csik. Higgyel nekem szinskalam van tesztekbol :-D a vateras alig volt lathato. A bolti 400ft os meg eros pozi lett. A tieden teljesen jo helyen van minden! :-)
38/65 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Most sajnos nincs itthon másik tesztem,de holnap ez lesz az első dolgom reggel és rögtön megírom mi lett!Szerintem most nem tesztcsíkot veszek hanem kazettást és akkor nem lesz kétségem a csík helyét illetően!
Jaj nem is hiszitek milyen Boldog lennék!
39/65 anonim válasza:
Bocsánat ha megtévesztettem valakit,csak most olvastam vissza én aki másodszor rakott fel képet és aggódott a helyét illetően nem a kérdést feltevő vagyok!Csak én is bizonytalaan voltam a pozi tesztet illetően!Ezért is kérdeztem többször rá,hogy nincs e rossz helyen a 2.csík,mert az én tesztem képe az nem a kérdésben szereplő hanem lejjebb tettem fel!
40/65 Szandy89 válasza:
Kérdező!!!
Reggel tesztelj újra! és ha baba van akkor már tuti erősebb lesz a csíkod!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!