Ez teljesen negatív? (HCG 10-es teszt)
2013. febr. 6. 10:16
11/65 anonim válasza:
Szerintem is pozitív! Én egyből láttam rajta a második csíkot. Hanyadik dpo-n vagy?
12/65 anonim válasza:
8-as vagyok
Drukkolok, és muti majd :) Én simán lát
13/65 anonim válasza:
na elküldtem előbb :)
Szóval simán látom rajta a csíkot, nem kell keresgélni se :)
15/65 A kérdező kommentje:
Hű fogalmam sincs hányadik DPO, nem vezettem hőgörbét, ovu tesztet sem csináltam ebben a hónapban, mert teljesen lemondtam már róla! Szóval elvileg mára nem vártam, de szerintem később lehetett ovum.
2013. febr. 6. 10:51
16/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok!
2013. febr. 6. 10:53
17/65 anonim válasza:
nekem is gyanús, nagyon gyanús:D
19/65 anonim válasza:
Nem tudom,pont ma jártam én is így egy ugyanilyen teszttel,nekem az összeillesztésnél ugyan de furán kijött egy 2.csík,nem tudom mi lehet az,mert rózsaszín alatta a papír?Tudja valaki?
20/65 A kérdező kommentje:
Az illesztésnél nekem is rózsaszínes volt amikor belemártottam, de utána az eltűnt.
2013. febr. 6. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!