Valaki segítsen légyszi.2napos volt a mensim a mellem nagyon fáj és görcsölget a hasam viszont ma a teszt negatív. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Ciklusaim rendszeresek pontosan 28 napra jött meg viszont 5-6 helyett 2 napig tartott azóta is fájnak a melleim és görcsölök de reggeli teszt is negatív.Múlt hét szombaton jött meg és hétfőn múlt el.Terhesség kizárható?Ha igen akkor mi okozza ezt még??El vagyok keseredve segítsen valaki aki volt már így.Köszi.2013. febr. 3. 12:41
1/5 anonim válasza:
Én pont ugyan így jártam a legutóbbi menstruációmnál! Ha abban a két napban rendesen meg volt és görcsöltél akkor nem hiszem hogy terhes vagy. Előfordul néha ez, teljesen normális viszont ha gyakorivá válik akkor érdemes elmenni egy vizsgálatra. Am. a peteérésemig én is reménykedtem hogy baba de mivel pont tegnap érzékeltem a peteérést ( enyhe görcsök has szurkálás tojásfehérje szerű nyák) így már biztos vayok benne hogy nincs baba. De azért néhány nap múlva csinálj még egy tesztet...
2/5 A kérdező kommentje:
Enyhébb volt a vérzés,de akkor ez a mellfájdalom mikor múlik el??Nekem pé. után szokott fájni de ahhoz is van még 1 hetem...most úgy jött meg mint pé.kor egy nagy nyák volt és azután kezdtem el vérezni.Normális az h majd leszakadnak a melleim éjjel is amikor pisilni megyek??
2013. febr. 3. 13:04
3/5 anonim válasza:
Nekem nem fájt ennyire a mellem csak mielőtt megjött. Hát akkor csinálj még egy tesztet pár nap múlva ha negatív akkor szerintem irány a doki mert már volt itt olyan kérdező akinek ugyanilyen problémálya volt azt hitte hogy terhes de a végé kiderült hogy ciszta de remélem nálad inkább terhesség van. Drukkolok
4/5 anonim válasza:
...azért majd írd meg légyszi hogy mi lett veled, kiváncsi vagyok!
5/5 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam cisztára:( igaz még sosem volt de attól szerintem nem fájhat ennyire a mellem..nem tudom olyan rossz ez a bizonytalanság.Megpróbálok orvoshoz menni minél előbb de itt mindenhová időpont kell remélem nem kell így heteket várnom főleg hogy görcsölök!
2013. febr. 3. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!