Ez a teszt teljesen negatív? Az ellenőrző csíknak nem középen kéne lennie, vagy így is valós eredményt mutat?
2013. febr. 2. 16:25
2/7 anonim válasza:
nincs ez egy kicsit elcsúszva?így tényleg negatív! sajnálom!
3/7 A kérdező kommentje:
Ezért nem tudom, hogy hibás-e a teszt, mert szerintem az ellenőrző csíknak középen kéne lennie? Vagy ha terhes lennék, ettől függetlenül kijött volna a teszt ablakban is?
2013. febr. 2. 16:31
4/7 anonim válasza:
nekem is volt ,hogy elcsúszott és szétszedtem !! igaz akkor is negatív volt de ma már tudom miért!
5/7 anonim válasza:
Ugyanilyen tesztem volt, és ugyanígy el volt csúszva az ellenőrző csík, de nem gondoltam, hogy ez gond. És nekem egyértelműen pozitív volt, a tesztcsík nem volt elcsúszva, az középen volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor hiába van elcsúszva, ez egyértelműen negatív...??
2013. febr. 2. 17:42
7/7 anonim válasza:
Szerintem is negatív, de szedd szét, úgy jobban látod.
Sajnálom:(
Mi másfél éve próbálkozunk, jó sok negatív tesztet láttam már:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!