Ez teljesen negatív? (HCG 10-es teszt)
2013. febr. 6. 10:16
21/65 anonim válasza:
Nekem meg épp hogy nem akkor volt rózsaszín,hanem most az utána!Mi lehet vajon?De az a helyzet,hogy már kb.ez a 20.nap az együttlétünk után,nem hiszem,hogy ennyire keresgélni kéne,ha pozi lenne:-(
22/65 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt mindhárom gyerekemnél, ők is később fogantak mint a ciklus közepe és ilyen iszonyú halvány tesztjeim voltak a nem várt napján 10 es vaterás teszttel (de drágább patikaival 25 ös - meg semmi se látszott még aznap).
23/65 anonim válasza:
Az a baj,hogy én meg nem tudok viszonyítani az ovuhoz,mert mi mensi előtt olyan 4nappal voltunk együtt!De a fura az volt,hogy egy nappal jött előbb meg és kb,tartott 1napig és még egy nap pecsételőm volt!Utána semmi!Ez volt ennek most már 3hete!Mi lehet vajon?
24/65 anonim válasza:
23-as vagyok most néztem meg újra,az összeillesztésnél ha szébontom ott van alattal a 2.rózsaszín csík,de a kontroll csíkhoz képest ez sokkal lejjebb van!Szerintetek mi lehet ez ?Ez most + vagy -teszt?
25/65 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem tudok neked segíteni ebben! :-(
2013. febr. 6. 12:16
26/65 A kérdező kommentje:
Képet nem tudsz feltenni?
2013. febr. 6. 12:16
27/65 anonim válasza:
nekem is halvány 2 csíkosnak tűnik de nagyon nagyon kevés ez még..holnapra több szerencsét kívánok ;)
28/65 anonim válasza:
Ez a kép!Nem túl jól látszik tudom!
29/65 anonim válasza:
30/65 anonim válasza:
Èn látom. Halvàny pozi! Holnap ismételj! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!