Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki ducin, ne...

Van itt valaki, aki ducin, ne adj isten kövéren esett teherbe? Vagy csak a vékonyak lehetne anyukák?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 19:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Itt a felajánló :) Nyugodtan írj. Egyébként ennyi volt a súlyom mikor terhes lettem, mint most neked kb. Írj majd
2013. febr. 5. 20:09
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Volt túlsúlyom, mikor teherbe estem, 2. hónapban sikerült a baba, szóval ettől egyáltalán nem függ. Gyönyörű, 3900 grammos, 55 cm-es fiút szültem, problémamentes terhesség után. Kitartás, sikerülni fog!
2013. febr. 5. 20:11
 23/30 anonim ***** válasza:
Ciklusaid szabályosak?
2013. febr. 5. 20:49
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy baromság. Engem meg azzal riogattak, hogy hízzak, mert a magam 48 kg-jával nem fogok teherbe esni, sovány vagyok meg alultáplált. Elsőre sikerült, szóval erről ennyit.
2013. febr. 5. 20:56
 25/30 anonim ***** válasza:
Én is 49 kg vagyok, de nem jön a baba már két éve...a százkilós kolleganőm meg egyből terhes lett.
2013. febr. 5. 21:22
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
122 kilóval estem teherbe.két hónappal azelőtt a doki azt mondta,hogy valószínű,kezelésekre kell járnom a teherbeeséshez..a vérnyomásom a túlsúlyom miatt végig magas volt sajnos,és az utolsó hónapot kórházban is töltöttem.egészséges kisbabánk született.most 16 hetes vagyok második babával,és 120kg.diétázok,hogy ne hízzak,és szülés után teljes életmódváltás jön,meg kell szabadulnom a hatalmas túlsúlyomtól..
2013. febr. 5. 21:34
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
167/86 vagyok. Amikor kevesebb voltam, akkor nem estem teherbe, és most ennyivel mégis sikerült.
2013. febr. 5. 23:42
 28/30 anonim ***** válasza:

Nemlehet,hogy pajzsmirigy problemad van?Ez csak egy h*lye pelda,de lehet attol szedtel fel?!

Ugyanis anyukamnak pajzsmirigy problemaja van,es o is ezert hizott meg... Ha ez lenne a baj nalad,akkor azt kellene kezeltesd,es akkor sikerulhetne vegre :)))

Nemtudom milyen vizsgalatokon voltal eddig,lehet semmilyenen,es te azthiszed,hogy azert "mert kover vagy"....ez nem igy van,csak ne add fel :)

Igenis lehet neked is babad,eppugy ahogy majd egyszer nekunk is "sovanyabbaknak"...a golya jonni fog :)

Teljes szivembol kivanok mindenkinek sikert,aki mar ennyire babara var,mint MI!!!!!

(Elso vagyok)

2013. febr. 6. 09:43
 29/30 A kérdező kommentje:

Annyira Tünemények vagytok!!!!

Pcos vagyok, túlsúllyal. Akkor derült ki, mikor egyik hónapban kimaradozott a mensim, másik hóban megjött. Elmentem dokihoz, aki diagnosztizált. Most a premenset szedem, a menstruációm szabályossá vált ismét.. Mostmár csak a baby hiányzik!

Minden kedves hozzá(m)szólónak köszönöm, tudom, így elég hülye a kérdés, de már nagyon el voltam keseredve. A velem reménykedőknek pedig mihamarabbi gólyát kívánok :) <3

2013. febr. 6. 19:15
 30/30 anonim ***** válasza:
PCOS-t 3as kezeléssel kell kezelni, merckformin+ir diéta+sport, ez az egyetlen hatásos kezelése.
2013. febr. 6. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!