Van itt valaki, aki ducin, ne adj isten kövéren esett teherbe? Vagy csak a vékonyak lehetne anyukák?
Nemlehet,hogy pajzsmirigy problemad van?Ez csak egy h*lye pelda,de lehet attol szedtel fel?!
Ugyanis anyukamnak pajzsmirigy problemaja van,es o is ezert hizott meg... Ha ez lenne a baj nalad,akkor azt kellene kezeltesd,es akkor sikerulhetne vegre :)))
Nemtudom milyen vizsgalatokon voltal eddig,lehet semmilyenen,es te azthiszed,hogy azert "mert kover vagy"....ez nem igy van,csak ne add fel :)
Igenis lehet neked is babad,eppugy ahogy majd egyszer nekunk is "sovanyabbaknak"...a golya jonni fog :)
Teljes szivembol kivanok mindenkinek sikert,aki mar ennyire babara var,mint MI!!!!!
(Elso vagyok)
Annyira Tünemények vagytok!!!!
Pcos vagyok, túlsúllyal. Akkor derült ki, mikor egyik hónapban kimaradozott a mensim, másik hóban megjött. Elmentem dokihoz, aki diagnosztizált. Most a premenset szedem, a menstruációm szabályossá vált ismét.. Mostmár csak a baby hiányzik!
Minden kedves hozzá(m)szólónak köszönöm, tudom, így elég hülye a kérdés, de már nagyon el voltam keseredve. A velem reménykedőknek pedig mihamarabbi gólyát kívánok :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!