Van itt valaki, aki ducin, ne adj isten kövéren esett teherbe? Vagy csak a vékonyak lehetne anyukák?
160 cm vagyok, 75,5 kg-al estem teherbe. Nem voltam olyan kövér, de elég jó túlsúllyal indultam. Amúgy bő fél év alatt lettem terhes, a terhességem alatt 4 és fél kg-ot híztam, kisfiam 3960 grammal született.
Utána sajnos beteg lettem, diétáznom kellett, sokat idegeskedtem is, ami ugyan nem jó, de az alakomnak mindenképpen jót tett, jelenleg 57 kg vagyok.
5. vagyok
aha, most már látom. hát, ez oltári nagy baromság. rengeteg dundi nő járkál babával a pocakjában. ne hagyd magad megvezetni ilyen baromságokkal. tudod, mekkora visszhangja lenne, ha ez orvosilag igazolt tény lenne. Egy egész iparág épülne arra, h a dundik nem eshetnek teherbe. Már láűtom is a szalagcímeket: "Babát szeretne? Előbb fogyjon le velünk!"
Ez egy baromág. Ha igaz lenne, olyan publicitást kapna, h csak na. Nézz körül az utcán: mindenféle alkatú várandós nő van.
Alapvetően teherbe lehet esni egy kövér nőnek, ha amúgy egészséges. Persze nem az extrém, 200 kilós kövérségről beszélek. Amit írtál, hogy hormonproblémák miatt vagy ducibb az viszont okozhat problémát. Én is hormonproblémák miatt híztam 20 kilót és nekem csak kezeléssel sikerült teherbe esnem, pedig maga a súly azért nem indokolta volna (82 kilóval lettem végül terhes).
Én azt javaslom neked, hogy ha már egy éve nem esel teherbe menjetek meddőségi szakemberhez és ne "sima" nőgyógyászkoz. Nekem a Kaáli Intézetben 3 hónap alatt segítettek, pedig előtte már 6 éve szórakoztak velem más orvosok.
Szia! Saját tapasztalatot tudok írni,105kilósan estem teherbe.És igen tudom hogy nem egészséges sem nekem sem a babának igaz még csak 14hetes terhes vagyok de eddig minden oké,bár még csak majd most jön a java a terhességnek!
Voltam én 145kiló 1,5éve majd 40kg fogytam,nem akartunk még gyereket gondoltam na még egy huszast ledobok és akkor próbálkozunk de becsúszott a drága babum!De ez a minusz 40kiló kellett nagyon mert amúgy én 5évig nem estem teherbe igaz nem is gyúrtunk rá h legyen baba!
Hány kiló vagy jelenleg?
Ha vmi érdekel nyugodtan írj privit! Remélem nektek is össze jön!
Nem olvastam végig, de amennyire tudom, a szélsőségek nem jók. De sokszor nem önmagában a duciság vagy soványság az ok, hanem valami más rendellenesség, amivel ez is jár.
Ugyanakkor az is lehet, hogy minden rendben, csak valamiért még másfelé van dolga a gólyának.
Egy év bár rengetegnek tűnik, még sem számít soknak.
Viszont egy év után érdemes kivizsgáltatni magatokat a pároddal.
Mihamarabbi babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!