Akik normal testalkattal estek teherbe (ugy ertem nem tul vekonyak, de nem is dundik, csak egy kicsi plussz volt rajtuk esetleg), nekik mikor kezdett latszodni az elso es a tobbedik terhessegnel a pocak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 19:10
1/10 anonim válasza:
Nekem ez még az első baba, 15. héten, ha szűk ruha volt, a 20. hét körül meg már mindenhogy. :)
38 hetes km
2/10 anonim válasza:
Kb. a 20. héten. Előtte úgy néztem ki, mintha egy kicsit meghíztam volna. De 20 hetesen már látszott, hogy egyértelműen baba van a pocakban :)
3/10 anonim válasza:
Talán a 15-16.hét körül ugrott meg,most 21 hetes vagyok,és idegenek is észreveszik.
4/10 anonim válasza:
1. gyereknél 16-18 hetesen, 2.-nál 12 hetesen.
5/10 A kérdező kommentje:
Elso babanal nalam is 16-18 hetesen,most varom a masodikat,kivancsi leszek! :)
2012. ápr. 30. 19:41
6/10 anonim válasza:
Szia! Nekem most lesz az első babám, már a 15. héttől nem tudtam letagadni. Most a 20. hetet hagytam el, és már akkora a pocim, mintha 24-26. héten lennék. :) Ki tudja mekkora lesz a végére. :D
7/10 anonim válasza:
Én 47 kilóval kezdtem a terhességem, és 25.hét tájékán tűnt fel mindenkinek hogy terhes vagyok. Terhesség végére már 67 kiló voltam, és akkora pocakom hogy alig bírtam menni!:)
8/10 anonim válasza:
170 cm vagyok. Első terhességem 64 kg-val kezdtem és a 16. héten még a rendes nadrágjaim hordtam, utána néhány héttel kezdett el nőni. Most második babám várom, 58 kg-val kezdtem és a 12 héten már kismamanadrágban mentem dolgozni, mert bár rámjöttek a nadrágjaim, annyira nyomták a hasam ülve, hogy begörcsöltem tőle. Úgyhogy fő a kényelem, tunika alatt nem látszik a nadrág alapon, én inkább a babám érdekeit néztem. :) Most 19 hetes vagyok és már mindenki el van ájulva mekkora pocakom van.
9/10 anonim válasza:
Én is 170 cm vagyok(mint az előttem válaszoló),és 62-64 kg.Az első babámnál kb. a 17. héten,a 2.-nál szintén,most a 3.-nál csak kicsit előbb,a 16. héten.Most a 18. héten vagyok,a pocakom nőtt(de nem vészes)hízni még nem híztam.
10/10 anonim válasza:
171cm vagyok,terhesség előtt 80kiló,de csak pocakkal.Terhesség 3.hónapjáig lettem 77kiló de a hasam meg kismamás lett nagyon hamar.Most vagyok 18hetes és még mindig csak 77,5vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!