Mennyi esélye van a teherbe esésnek így? Fontos, nagyon várom a segítséget!
Figyelt kérdés
Kérem olyan is írjon ?aki járt már így!
A Történet a következő:együtt voltunk a párommal peteérés előtt olyan 3nappal,de megszakításosan,mert még nem akarjuk élesben,de ha jönne a baba örülnék neki nagyon!Mennyi az esélyünk így?
2013. febr. 4. 21:17
1/9 anonim válasza:
Ha pontosan mikor volt a peteérésed, és tényleg 3 nappal az esemény után, akkor nemigen van esély rá.
Én 3% alá tenném az esélyt a babára.
2/9 anonim válasza:
Ha pontosan tudod...
ez akart az eleje lenni.
3/9 anonim válasza:
ha ennyire szurkolsz, h teherbe ess, miért szakítjátok meg az aktust egyáltalán. Amúgy itt vagyok, én így jártam (mi is stabil kapcsolatban élünk, régóta, szeretjük egymást, nem szedhetek fogamzásgátlót. tudtuk, h megtörténhet és azt is, h akkor vállaljuk), de ennek ellenére sem tudnám megmondani, h mennyi az esélyetek.
4/9 anonim válasza:
Előző, nyilván mert csak az egyik fél repesne az örömtől, lehet, hogy a másik is, de az kétséges.
5/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak,mi peteérés előtt 3nappal voltunk együtt!De köszönöm a segítséget!
A többi válaszolónak is!Egyébként mindketten örülnénk,csak még bizonyos okok miatt nem akartuk élesben,de ha összejön nem lenne gond!
2013. febr. 4. 21:38
6/9 anonim válasza:
Megszakításos módszerrel gyakorlatilag 0 az esély rá.
7/9 frászkarikaborsó válasza:
nem lehet kizárni, mivel jókor voltatok együtt, és mivel nem védekeztetek, juthatott be hímivarsejt az előváladékból. Nem azt mondom hogy gyakran esnek így teherbe emberek, de volt már rá példa...
8/9 anonim válasza:
Az időpont még lehet jó, mert a hímivarsejtek tudnak várni a petesejtre. Szerintem ennek a védekezésnek a biztonsága egyénfüggő... kérdés, hogy a párodnak mennyi hímivarsejtje van az előváladékban, hogy azok képesek-e a megtermékenytésre. Nekünk 3 gyerkőcünk van, de egy sem jött így össze... :o(
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kedves válaszlónak!Akkor majd meglátjuk,ha meg nem akkor úgyis fél éven belül már próbálkozunk élesben:-)
2013. febr. 5. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!