Menstruáció alatt voltunk együtt a párommal,3x ment el bennem, mennyi az esélye annak, h teherbe estem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 15:27
1/8 anonim válasza:
Esély mindig van. Nincs olyan, hogy tuti nem leszel terhes.
Tudod.. az ördög sosem alszik.
Ha nem akarsz gyermeket, akkor irány tabiért.
Ha meg szeretnél, akkor reménykedj, hogy Murphy pont most volt vicces kedvében.
2/8 A kérdező kommentje:
szeretnénk a babát,reméljük sikerűlt! a teszt mennyi idő után mutatja ki?
2013. febr. 4. 15:42
3/8 anonim válasza:
Amikor késik utána lévő napokban már halványan mutat.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. febr. 4. 15:56
5/8 anonim válasza:
Hát vannak ennél esélyesebb időpontok is, de gondolom ezt tudod. Ez sem kizárt. Együttlét után 14-17 nappal érdemes tesztelni. A spermiumok elélnek 3-5 napig a petevezetőben, várva a petesejtet (ha feljutnak oda egyáltalán). Egy korai peteérést kis szerencsével elcsíphettek így. De én nem élném bele magam a helyedben. Sok sikerT!
6/8 anonim válasza:
25 en mestrualtam.. 2an voltunk egyutt vedekezesnelkul.. lehet akkor h ebbol baba lesz?
7/8 anonim válasza:
Menstruáció alatt?
Gratulálok, elég higiénikus és undorító!
Nem hiszem, hogy azt a pár napot nem lehet kibírni, amíg eü."problémája" van egy nőnek!
Másrészről pedig neked, mint nőnek sem egészséges ilyenkor az együttlét!
Terhesség valószínűsége gyakorlatilag 0, de hogy elkapsz valamit annak nagy!
olvass utána..
8/8 anonim válasza:
Ha szeretnétek babát, nem menzesz alatt kéne szexelni! Szerintem sem túl vonzó + higiénikus, de ez más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!