Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív ovulációs teszt?

Pozitív ovulációs teszt?

Figyelt kérdés

Szerintem tegnap lehetett pé.-em, mert előtte este volt olyan a "nyák". Tegnap este voltunk együtt, ez meg a ma esti ovu tesztem. Jól gondolhatom, hogy akkor talán jókor időzítettünk?:)

[link]

2013. febr. 2. 19:16
1 2 3 4
 31/36 Trudika ***** válasza:
Kedves Bijanka! Igaz még kezdőnek mondanám magam ezen a téren, de a görbéd alapján biztosan sikerült :) ha nincs ellenvetésed szeretnék pár dolgot kérdezni, ha nem akarsz, tolakodónak tartasz ne válaszolj: mióta probálkoztok a babával? miért kapod a Merckformint? minden clostis + merckforminos hónapban volt peteérésed? Köszi
2013. febr. 6. 19:07
 32/36 anonim ***** válasza:
Mi 2009 óta próbálkozunk. 2010 elején derült ki hogy Pcos és 2-es típusú diabéteszes vagyok, erre kaptam a Merckformint, diéta, és mozgás. 150g ch diéta 1200 kalória. 9 hónapot szedtem, és nem volt még mindig peteérésem, kaptam clostit, és a második clostis hónapban sikerült. Sokáig nem örülhettünk, mert 8 hetesen elvesztettük. Utána tovább a merckformin, rá 10 hónapra szintén a második clostis hónapban terhes lettem. Vele minden rendben ment, a metet végig szedtem, de a 22. héten itt hagyott minket pont 1 éve. Az ok, fertőzés, gyulladás. Most tettem magam túl lelkileg rajta, és most érzem hogy jöhet a babuci:)
2013. febr. 6. 19:55
 33/36 Trudika ***** válasza:
Bijanka! Sajnálom, hogy eddig így alakultam a dolgok, szerintem most azonban minden rendben lesz! Én is PCO-s vagyok, de semmiféle kezelést nem kaptam, vagyis korábban szedtem én is a Merckformint, de hírtelen híztam mellette 10 kg-ot és abbahagytam, de akkor sem volt semmiféle kivizsgálás (sem hormonok, sem cukorterhelés), viszont akkor volt norm. ciklusom! Ebben a hónapban nem látott az orvosom Uh-n domináns tüszőt, szóval most azt sem tudom mikor fog megjönni, ha megjön egyáltalán valamikor :S Volna kedved privátban levelezni?
2013. febr. 6. 21:00
 34/36 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen:)Mármint, nagyon szívesen volna kedvem:)
2013. febr. 7. 09:23
 35/36 A kérdező kommentje:
kedveskéim, szépen szétoffoltátok a témát:)
2013. febr. 7. 09:31
 36/36 Trudika ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ne haragudj, hogy szétbombáztuk a témát :-S
2013. febr. 7. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!