Pozitív ovulációs teszt?
Figyelt kérdés
Szerintem tegnap lehetett pé.-em, mert előtte este volt olyan a "nyák". Tegnap este voltunk együtt, ez meg a ma esti ovu tesztem. Jól gondolhatom, hogy akkor talán jókor időzítettünk?:)
2013. febr. 2. 19:16
1/36 anonim válasza:
igen! nekünk ebből az időzitésből lett kislányunk
2/36 anonim válasza:
Szerintem jo lesz:-) nekem is tegnap volt ovum. Együtt izgulunk :-)
3/36 A kérdező kommentje:
igazából nem nagyon vágom, mikor jó együtt lenni, amikor pozi, vagy amikor már negatív..tiszta káosz, de hátha:)
2013. febr. 2. 19:32
4/36 anonim válasza:
Lányok, ez nem úgy van, hogy amikor ugyanolyan erős a két csík, akkor pozitív az ovuteszt, és az azt követő 36 órában van a tüszőrepedés?????
Mert ha nem, akkor mi eddig mindig rosszkor voltunk együtt!
Mi az ilyen (szerintem pozitív) ovuteszt után szoktunk másnap, majd harmadnap együtt lenni!
5/36 anonim válasza:
Most ezt nem értem...:) Segítsetek kérlek. Én egyszer használtam ovu tesztet. 12. ciklusnapon kezdett halványan, majd a 15.-en nagyon erős pozitív volt és utána teljesen negatív, picit se volt halvány. Akkor mikor kellett volna együtt lenni? Mármint az egyikőtök azt válaszolta, hogy pont így időzített...de hogy? Mert én azt hittem, hogy a 15. napon volt a pém...akkor viszont a pé után hogy lehet pozitív a leányzó tesztje amit feltett? :)) Lehet hogy buta kérdés, de azért örülnék a válasznak :) Köszi!!!
6/36 A kérdező kommentje:
én se teljesen értem, de nekem csüt. este volt az a nyúlós izé, a teszt meg ma esti:) lehet az első válaszoló ppl. úgy értette, hogy neki így lett lánya, hogy ugye állítólag azok a spermák, amikből majd a lény lesz, tovább bírják. de én se tudok választ adni, mert ovu teszthez csak ma jutottam, így korábban nem tudtam tesztelni. de végül is nálam két hét múlva kiderül;)
2013. febr. 2. 19:40
7/36 anonim válasza:
amikor jelez a teszt akkor van peteérésed. ezért ha már az ovu előtt 1-2nappal együtt vagytok,vagy pont ovukor akkor jöhet össze a baba.
aki azt írta,hogy ovu után (azaz a 2csikos teszt) volt együtt a párjával,abból nem lesz terhesség
8/36 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam, de én láttam már olyat, hogy valaki ízt írta, akkor kel együtt lenni, maikor az ovu teszt már negatív
2013. febr. 2. 19:54
9/36 anonim válasza:
én minkédkétszer az ovuteszt segítségével estem teherbe. előszőr ovu előtt 1 nappal voltam együtt a párommal. a 2.babánál meg pont ovukor (amikor erősen kétcsikos volt)és rögtön teherbe is estem
10/36 A kérdező kommentje:
hm, hát jó lenne, ha nálam is így lenne:) próba szerencse, ha nem, majd máskor:) neked egyébként gratulálok a gyerekekhez:)
2013. febr. 2. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!