Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív ovulációs teszt?

Pozitív ovulációs teszt?

Figyelt kérdés

Szerintem tegnap lehetett pé.-em, mert előtte este volt olyan a "nyák". Tegnap este voltunk együtt, ez meg a ma esti ovu tesztem. Jól gondolhatom, hogy akkor talán jókor időzítettünk?:)

[link]

2013. febr. 2. 19:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

egyébként még ma is rásegíthettek..

biztos ami biztos.. :))

2013. febr. 2. 20:02
 12/36 anonim ***** válasza:
ja,és köszi!!
2013. febr. 2. 20:04
 13/36 anonim ***** válasza:
köszi, ez most nekem is segített :) mi a 12. napon és a 15. erősen két csíkos napon voltunk együtt és 7-ére nem várom :) akkor még össze is jöhet :)) bár igazából ezt szokták érezni, én meg nem érzek semmit.. de legalább tudom mikor kell próbálkozni! Köszi szépen nektek :)
2013. febr. 2. 20:11
 14/36 A kérdező kommentje:
én 14.-re nem várom:D
2013. febr. 2. 20:13
 15/36 anonim ***** válasza:
A + ovuteszt napjan es masnap kell egyutt lenni,ezt egy nogyogyasz honlapjan olvastam,nekunk be is jott. Viszont aznap minosul pozitivnak az ovuteszt,ami utan mar negativ,vagy halvanyul a masik csik. Hajra! :)
2013. febr. 2. 20:20
 16/36 A kérdező kommentje:
ezért lutri, honnan tudjam, ha csak utána negatív?:) azt hiszem, a megoldás csak a sok szex lehet:))
2013. febr. 2. 20:22
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
én egyáltalán nem éreztem meg!! sőt a nem vártkor is végig azt hittem mindjárt megjön-mert egésznap görcsölgettem,és már bele is törődtem,hogy: nem jött össze! amikor aztán pár nap múlva sem volt jele a mensinek akkor tesztet csináltam,és nem hittem a szememnek. főleg hogy abban a hónapban csak 1szer voltunk együtt..
2013. febr. 2. 20:23
 18/36 anonim ***** válasza:

Na ezt hívják igazán mázlinak!!!! :)

Gratulálok és örülök, hogy benéztem ebbe a topikba! Szóval mi pont jókor voltunk együtt. Meglátjuk! Aranyos ahogy leírtad a Te példádat!! Köszi

2013. febr. 2. 21:30
 19/36 anonim ***** válasza:
10-15 nap mùlva kiderűl. Èn nem ovuteszteltem, csak éreztem tegnap az ovut. :-) szurkolok mindenkinek, magamnak :-)
2013. febr. 2. 21:49
 20/36 anonim ***** válasza:
Én soha nem érzem a pé-m...ezért próbáltam ki a múlt hónapban először az ovu tesztet. Én is szorítok mindenkinek ésésésésésésésésés magamnak is :)
2013. febr. 2. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!