Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív ovulációs teszt?

Pozitív ovulációs teszt?

Figyelt kérdés

Szerintem tegnap lehetett pé.-em, mert előtte este volt olyan a "nyák". Tegnap este voltunk együtt, ez meg a ma esti ovu tesztem. Jól gondolhatom, hogy akkor talán jókor időzítettünk?:)

[link]

2013. febr. 2. 19:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
15-os vagyok,hat igen,az elso honap inkabb arra jo,hogy megtudd,mikor van pontosan az ovulaciod,mert valoban az a nap az,amikor masnaptol mar halvanyabb a masik csik,vagy eltunik. De a kov. honapban mar tudni fogod :) En ugy ereztem 12-13. napon van,de a teszttel kiderult,hogy elotte mindig rosszkor probalkoztunk,mert nekem a 17. napon volt :)
2013. febr. 3. 11:58
 22/36 Trudika ***** válasza:
Kedves Lányok! Segítséget szeretnék: ma este csináltam először ovu tesztet, a második csík nagyon halvány az első erős! Most akkor ezt hogy kell értelmeznem? Köszi a segítséget
2013. febr. 3. 22:00
 23/36 anonim ***** válasza:
Az attól függ ,hogy milyen teszted van. A tesztcsík erős gondolom, a másik halvány, tehát mindjárt jön az ovud. Az ovukor mindkettő egyforma erős. Utána nekem full nega, de van akinek halvány.. Ha viszont a tesztcsíkod a halványabb, akkor vmit rosszul csináltál.
2013. febr. 4. 09:32
 24/36 Trudika ***** válasza:
Igen a tesztcsík az erősebb, a másik halványka! Most csináltam először ilyet, ezért nem igazán tudtam értelmezni hogy hogy is van ez, mert a csomagolás hátulján azt írta az ilyen az neg.
2013. febr. 4. 10:27
 25/36 anonim ***** válasza:
Èn 15 re nem várom :-) , most rendeltem vateras teszteket... :-) juj ugy izgulok mindenkiert :-)
2013. febr. 4. 13:05
 26/36 Trudika ***** válasza:
Elvileg az előző ciklus számítása alapján nekem is 14.-én kéne megjönnie, de tegnap csináltam ezt a tesztet, szóval most már jól összezavarodtam :S
2013. febr. 4. 13:12
 27/36 A kérdező kommentje:
nálam most úgy áll a dolog, hogy elsején voltunk együtt, az LH tesztem meg ma lett negatív. ez még jó lehet??
2013. febr. 4. 22:38
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát határeset! Ma mindenképpen legyetek együtt!

A pozitív tesztet követő 24-36 órán BELÜL lesz az ovuláció, a petesejt pedig 24 órán keresztül megtermékenyíthető. Tehát a pozi teszt napján, azt követő nap és az utána lévő napon a legesélyesebb a baba!

Így már oké?

2013. febr. 6. 09:37
 29/36 A kérdező kommentje:
már két napja negatív, szóval mindegy:) nekem eddig oké volt, csak hát ugye nem vagyunk egyformák, mindenfélét olvasni, és elég gáz, hogy azt hiszed, az van, közben nincs:)
2013. febr. 6. 11:03
 30/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem ilyen volt az ovutesztem

[link]

Január 30-i az alsó, a felette lévő 2 nappal előbbi:)

A görbém hozzá ilyen

[link]

Reménykedem hogy sikerült:)

2013. febr. 6. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!