Lombikosok, szerintetek halkan örülhetek? Ma vagyok ET+9 és végre időn belül kijött egy halvány 2. csík. Ez a 3. lombik (5 inszem, rengeteg vizsgálat,2 lapar, egy méhenkívüli terhesség stb. ),4 év várakozás után?
3 gyönyörű,5 napos picurkát kaptam vissza múlt szerdán.
ET+6 csináltam az első tesztet (Corax Be Sure), ez időn túl pozitív lett (de ez a teszt már csinált ilyet nekem és nem volt baba).
ET+7 Xepil teszt időn túl halvány pozitív (ilyen még nem volt, pedig a 4 év alatt több száz tesztet elhasználtam)
ET+8 Xepil időn túl alig látható pici halvány vonal (elkeseredés); Kaális teszt időn belül talán valami, de az is elmúlt; este Predictor Early időn túl pozitív (sok rosszat olvastam róla…)
A mai ET+9 Prompt strip időn belül halvány csík (és egyre erősödött időn túl)
Ami nagyon aggaszt, hogy nincsenek tüneteim…a mellem nem fáj és néha „mindjárt megjön” érzések. Ez lehet még a tüszőrepesztő? (Ovitrelle, január 16-án kaptam este 23-kor)
Nagyon érdeklődve olvastam a kérdésed és a kapott válaszokat is. Ma vagyok én is et+9 napos és nem merek tesztet venni.
Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön, ha valaki, hát én tudom mit érzel most, én is nagyon sok mindenen túl vagyok már sajnos, és nekem is már ez a 4. lombikom, meg volt egy fagyis is. Meg egy 18 hetes vetélésem is...
Szóval tudom milyen nagyon akarni , tényleg nagyon szorítok, és várom én is a fejleményeket :)
Sziasztok, köszönöm az érdeklődést!
Ma reggel voltam vérvételen, és 11 körül kell visszatelefonálni az eredményért (majd megírom). Sajnos biztos nem sikerült, mert a mellem már abszolult nem fáj, és a méhszájam is lejjebb van és puha. Tulképp csak azért mentem vissza, hogy ha felhívom a dokit, időpontot kérhessek tőle a következő megbeszélésre. Nagyon-nagyon rosszul élem meg ezt az egészet, hiszen eddig még egyik lombikkal sem jutottunk. Úgy néztem a tesztek alapján, hogy ET9-nél volt a legerősebb és utána csak halványult, szóval akkor történt valami. Már úgy vagyok vele, hogy csak az a lényeg, hogy méhen kívüli ne legyen megint.
Szerintem Te nyugodtan tesztelhetsz ET9-nél, nagyon szorítok!!!! :) majd írd meg az eredményt.
Sziasztok! Beigazolódott, hogy nem sikerült. A HCG már csak 7,18. A doktor úr azt mondta, hogy abból a szempontból jó hír, hogy csökken, tehát nem méhen kívüli.
Beszélnem kell a saját dokimal jövő héten, hogy hogyan tovább (genetikai vizsgálat, stb).
Mindenkinek nagyon szorítok, hogy sikerüljön (egyszer talán nekem is fog). Köszönöm a sok bíztatást, vigasztalást.
Sajnálom, hogy nem sikerült!
A genetikában meg bízzál, jobban mondva az immunológiában, nekem is ott mondták meg, hogy véralvadási problémám van, minden nap szúrnom kell vérhigítót meg szedni is gyógyszert...
Szerintem nekem sem sikerült, egyre jobban fáj a hasam, mint amikor megjön, nagyon oda vagyok...
Szerintem ne aggódj amiatt, hogy pont úgy fáj mintha megjönne...nekem is olyan volt (akkor amikor még biztos velem voltak). Nagyon szorítok!!!:)
Megkérdezhetem, hogy milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni? Pontosan mit takar a genetikai, immunológiai vizsgálat?
Én Zalaegerszegen voltam, vérvétel volt, nagyon sokat vettek 13 v. 16 ampullával , meg beszélgetés volt , felvették a kórtörténetet. Az egyik vér adagot Debrecenbe küldték az csak 4 hónap múlva jött vissza a többi az néhány héten belül vissza ért.
Ma reggel csináltam tesztet és negatív lett, szóval kezdem feladni, holnap kell mennem a dokihoz, de nem sok reménnyel teszem.
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :(
4 hónap amig megjön 1 eredmény???? Ez nagyon durva...
Igen, talán legközelebb (bár jelenleg nekem nincs sok kedvem folytatni). Teljesen értéktelennek és selejtnek érzem magamat.
Ismerős sajnos ez az érzés. Nekem már ez volt a 4. és volt egy fagyis is, úgyhogy az 5. amiből nem lett baba. Teljesen úgy érzem én is, hogy semmire nem vagyok jó, nagyon nehéz elfogadni ezt az egészet, sőt szerintem nem is lehet. Mondtam is nekik az intézetben, hogy nem megyek többet, mert én ezt már nem bírom tovább...
Sajnos már amikor levették a vért már akkor mondták, hogy legalább 3 hónap, mire vissza ér az eredmény, szóval nagyon nem tudlak biztatni.
Kitartás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!