Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, szerintetek...

Lombikosok, szerintetek halkan örülhetek? Ma vagyok ET+9 és végre időn belül kijött egy halvány 2. csík. Ez a 3. lombik (5 inszem, rengeteg vizsgálat,2 lapar, egy méhenkívüli terhesség stb. ),4 év várakozás után?

Figyelt kérdés

3 gyönyörű,5 napos picurkát kaptam vissza múlt szerdán.

ET+6 csináltam az első tesztet (Corax Be Sure), ez időn túl pozitív lett (de ez a teszt már csinált ilyet nekem és nem volt baba).

ET+7 Xepil teszt időn túl halvány pozitív (ilyen még nem volt, pedig a 4 év alatt több száz tesztet elhasználtam)

ET+8 Xepil időn túl alig látható pici halvány vonal (elkeseredés); Kaális teszt időn belül talán valami, de az is elmúlt; este Predictor Early időn túl pozitív (sok rosszat olvastam róla…)

A mai ET+9 Prompt strip időn belül halvány csík (és egyre erősödött időn túl)

Ami nagyon aggaszt, hogy nincsenek tüneteim…a mellem nem fáj és néha „mindjárt megjön” érzések. Ez lehet még a tüszőrepesztő? (Ovitrelle, január 16-án kaptam este 23-kor)

2013. febr. 1. 13:34
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Arra ne adj, hogy van-e tüneted van nincs!!! Nekem a mellfájdalom a 7.-héten kezdődőtt... :) S hol volt, hol nem. :) Erre ne koncentrálj!! Szorítok!!!
2013. febr. 1. 15:24
 12/41 A kérdező kommentje:

Jó ezeket olvasni, köszönöm! :)

Még én is csak halkan örülök...de halkan nagyon:)

(SZTK-s orvossal már én is megjártam, velem akkor ordított, mikor méhenkívülim volt, hogy hogy képzelem...na azóta sem voltam SZTK-s nőgyógyásznál...)

Ja a teszteknél az Ovitrelle ugye már nem zavarhat be?...

2013. febr. 1. 15:37
 13/41 anonim ***** válasza:

Az Ovitrelle-ről ezt találtam a házipatikán: Itt írja, hogy milyen esetben zavar bele a terhességi tesztekbe:

[link]

2013. febr. 1. 15:41
 14/41 A kérdező kommentje:

Köszi! 10 napot ír, hogy addig zavarhat be. Én jan 16-án adtam be, igaz egy egész és egy fél fecskendőt...

De remélem nem erősödne a teszt, ha még a szurit mutatná...tesztelek még, és meglátom mi lesz...

2013. febr. 1. 15:56
 15/41 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok neked esetleg próbálj meg egy digitális tesztet is.
2013. febr. 2. 00:28
 16/41 anonim ***** válasza:
MI az eredmény kedves kérdező? Sikerült a lombik? Én két hét múlva kezdem az első lombikos kezelést!!!
2013. febr. 4. 11:03
 17/41 A kérdező kommentje:

Szia, aranyos vagy, hogy érdeklődsz:)

Sajnos nem valószínű, hogy sikerült. A mai HCG eredményem 17, ami nagyon alacsony. Aprogeszteron eredményre már nem is tudtam figyelni, az 43 körüli. Azt mondták szedjem tovább az utrót de ne reménykedjem és menjek vissza csüt-pénteken vérvételre.

Neked nagyon-nagyon drukkolok!!!!

2013. febr. 4. 12:05
 18/41 anonim ***** válasza:

Még ne add fel, nagyon bízom benne, hogy babás vagy!!!!

TE feküdtél végig a visszarakás után? Mit tegyek? Feküdjek, vagy azért 3-4 nap után elmehetek dolgozni (irodai munka)

Mit javasolsz?

2013. febr. 4. 12:12
 19/41 A kérdező kommentje:
Szia, hát belőlem lehet, hogy nem jó kiindulni...mert most sem valószínű sajnos, hogy sikerült. Én nem feküdtem szigorúan, csak a beültetés napján. Otthon voltam 12 napot és pihentem, olvastam stb. Hallottam olyanról aki rögtön visszament és sikerült neki és olyanról is akinek akkor sikerült amikor feküdt végig. A doki azt mondta nem ezen múlik. Szerintem azért min. 1 hetet érdemes otthon lenni. Szorítok!
2013. febr. 4. 14:00
 20/41 anonim ***** válasza:
Én is szorítok Neked!!! Nem mindenkinek olyan magas a Hcg szintje azonnal! Bízz magadban és gyere azonnal a hírrel, ha tudsz valamit :)
2013. febr. 4. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!