Tudni szeretnem mikor jelentkeznek a terhesseg legelso jelei es melyek azok vagy talan valaszolna az is akinel nem jelentkeztek ezek a bizonyos jelek? Mikor tudtatok meg hogy babat vartok es hogyan? Engem mar megorit a varakozas
Amikor meg kellett volna jönnie, nem jött meg, és aznap pozitívat teszteltem. Ekkor már vagy két napja volt a hasamban egy enyhe "mindjárt megjön"-érzés.
6 hetesen kezdtem el émelyegni, hányni, a mellem feszülni kezdett, a mellbimbóm fájni, gyomorégés, gyomorfájás tarkította a helyzetet. Ezek mind kb 16. a hétre múltak el, azóta jól vagyok. Más tünet nem volt.
26h km
szia, ha 27 volt pe, akkor ahhoz kepest 14 nap kell, h megjojjon. szoval meg ket napod van, ha jol szamoltam :)
es meg ne add fel, mert ezek alapjan meg persze, h negativ a teszt, meg ha terhes is vagy. legyel egy kicsit turelemmel.
remelem par nap mulva egy hatalmas pozitivat tesztelsz!
én például semmit nem éreztem, nekem az első tünet az volt, hogy nem jött meg. Utána volt csak a mindjárt megjön érzés, és alig volt valami kis hányinger. Mellfeszülés pl. egyáltalán nem volt.
Másfél éves kisfiú anyukája
Nekem semmi nem jelezte, de gondoltam, hogy lehet valami, mert a 28. napon még nem jött meg, pedig 24-26 naposak voltak a ciklusaim előtte. A teszt rögtön erős + lett, a melleim csak kb. 2 hétre rá kezdtek nagyobbak lenni, hányingerem eddig nem volt, semmi egyéb tünet, csak álmosabb vagyok este a szokásosnál.
Légy türelmes, ne keresd magadon ennyire a tüneteket, mert nagyon változó, hogy kinek milyen. A kellemetlenebbeket szerintem a vitaminok szedése kiküszöböli, én Gravidát és folsavat szedek naponta, és 2-3 naponta kalcium+magnéziumot. 11+4 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!