Menstruált valaki terhesség alatt? Milyen volt a vérzése?
Figyelt kérdés
Mára nem vártam, de már tegnap megjött,fura nagyon szép élénk piros vér,de nagyon kevés ami nálam szokatlan, ha eddig megvolt mindig erösen véreztem.Lehet még igy is baba?Segitsetek mit tegyek!2013. febr. 1. 12:44
1/8 anonim válasza:
Nincs menstruáció terhesség alatt.
Olyan elöfordulhat hogy valaki vérzik a terhesség alatt, de az általában nem jelent jót.
csinálhatsz egy tesztet ha biztos akarsz lenni, akkor rögtön kiderül.
2/8 anonim válasza:
Nagyon kevés embernek van mensese terhesség alatt. Kb. 10.000/1
Ha meg friss vér, Tuti nem vagy terhes, és még hamarabb is megjőtt...
3/8 anonim válasza:
Édesanyám 6 hónapos koráig vérzett ,normális -erős -élénk piros vérrel . Meg mozdult az öcsém ,abba maradt a vérzés...addig folyamatosan menstruált !!
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.utolso es anyukádnak voltak vlmi tüneteti?mikor derült ki hogy terhes?varjam meg a menzi veget es utana teszteljek?
2013. febr. 1. 14:04
5/8 anonim válasza:
az én öcsém is úgy született,hogy édesanyám 3 hónapos koráig menstruált!
6/8 A kérdező kommentje:
na most kepzeljetek el, mára teljesen elmult, 2napig volt meg, en ezt nem ertem...mit tegyek?
2013. febr. 2. 11:03
7/8 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam 1 hete jött meg és hétfőn már el is múlt..a melleim meg fájnak szerdán este negatív lett a tesztem de a melleim továbbra is fájnak főleg éjjel nem tudom mit tegyek...5 éve nem estem teherbe.
8/8 anonim válasza:
Különösebb tünete nem volt neki ezért nem is figyelt fel hogy terhes lehet .-e hisz menstruált .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!