Missed ab műtét után kinek mennyit kellett várni a babaprojekttel? Nekem nagyon fiatal, pár hetes terhesség ment el 4 hete, dokim szerint 6 hónap a várakozás.
Szia!
Nekem is azt mondta a dokim anno,hogy várjunk 6 hónapot de a 3 hónapos kontrollnál meg már azt mondta,hogy nyugodtan próbálkozhatunk mert minden oké. És most itt van már a 11 hós kisfiam. Most próbálkozunk a következővel már 4 hónapja remélem hétvégén már + lesz a teszt. Sok sikert kívánok neked is a következő babához.
Nekem is 6 hónapot mondott a dokim.
Amikor mentem kontrollra azt mondta elég lesz 3 ciklust kivárni és aztán mehet a projekt!
Teljesen rendbejöttem fizikailag 1 hónap alatt.
Szia!
Én 12 hetesen vesztettem el a babát. A dokim a 2 hetes kontrollon azt mondta, "nagyon jól jöttem ki ebből testileg", és két mensit elég várni. Remélem karácsonyra kapok egy pozi tesztet. Jó lenne nálunk is a tesó a 14 hónapos fiam mellé.
nekem is 6 hónapot mondott, sőt, 3 hónapra fogamzásgátlót is felírt, hogy még véletlenül se essek teherbe. Utána már zabszem volt a fenekemben, és csak elmentem kontrollba, és a 4. hónapban végül rábólintott. Az 5. hónapban már teherbe estem.
29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!