Petevezeték átjárhatósági (HSG) vizsgálat után ti
vártatok az adott ciklusban a próbálkozással?
Figyelt kérdés
2 hete volt röntgenes-kontrasztanyagos vizsgálatom. Ma meg peteérésem.És tegnap este a férjemmel elég hevesek voltunk.Van esély a babára. Szerintetek baja lesz? Úgy félek hogy nem kellett volna még, hogy ha most összejött beteg lesz a vizsgálat miatt.
Ó köszi aranyos vagy. Nem estem teherbe tegnap megjött. Remélem ezután tényleg könnyebb lesz. Mult hónapban nem volt erőm elmenni a nödokihoz a vizsgálat eléggé megviselt de most majd menzesz után megyek és meglátjuk..
2013. febr. 15. 08:33
12/20 anonim válasza:
Nem csoda, nekem az orvos azt mondta hogy nem kell altatás, nem kell fájdalomcsillapító, nem kell semmi. Hááát, ha nincs leszíjazva a lábam, szerintem elszaladtam volna. Sajnálom hogy megjött, de a köv.hónapokban nagyobb az esélyed a vizsgálat miatt, drukkolok!
2013. febr. 15. 15:02
13/20 A kérdező kommentje:
Leszíjazva?!?OMG nekem nem volt leszijazva de lehet jobb lett volna.Köszi a próféta szoljon belöled.Remélem sikerülni fog.
2013. febr. 16. 15:06
14/20 anonim válasza:
Nekem a Péterffy kórházban csinálták, és leszíjazták a lábam. Elég ijesztő volt, aztán még jobban megijedtem amikor egy műtősfiú odaült mellém és megfogta a kezem. :D Ha még a vizsgálat előtt állnál ezeket le sem írnám.
2013. febr. 16. 19:59
15/20 Kitty1977 válasza:
Sziasztok! Nekem is most lesz röntgenes kontrasztanyagos átjárhatósági vizsgálatom, le tudnátok írni mégis mi a menete. Az osztályon adják be az anyagot és utána átsétálsz a röntgenre vagy hogy? Elég béna kérdés, de be vagyok rezelve. köszi
2013. júl. 9. 21:41
16/20 A kérdező kommentje:
hu remélem nem késtem le. a kontrasztanyagot a röntgengép alatt adjak be.nalam ugyvolt h reggel besétaltam a nögyogyaszati osztalyra,ott odaadtam a beutalom.vartam kb 1orat a varoteremben majd lekisértek 4önket a röntgenbe ahol egyessével behivtak minket.levetközöl alulrol,felfektetnek egy asztalra aztan kb olyan mint a rakszürés hbenyomjak méhszájon át közbe röngeneznek.1-2perc és kész. vigyél magaddal betétet mert kifojik az anyag majd lassacskan.aztan feloltözöl megvarod az eredményt és ha nincs panasz 1ora mulva mehettsz haza. ne félj.nallunk megérte.végre sikerült 2szer is teherbeesnem,sajnos az első elment de most ismét sikerült.sok sikert neked is
2013. júl. 11. 20:31
17/20 anonim válasza:
De jóóó, kedves kérdező, Azóta mi van veled, veletek? Én i smegyek erre a szarra, másfél év sikertelenség után. Talán segít. Mennyire fáJ? Ha előtte bekapok egy Cataflamot?
2013. nov. 21. 20:11
18/20 A kérdező kommentje:
Szia azota a 23.hetet betöltöttük, rugdos,nö a pocak és mosrmar azt is tudjuk hofgy kislányunk lesz. Nagyon boldogok vagyunk.
Igazság szerint amennyire emlékszem nem fájt olyan veszettül hogy gyogyszer kellettt volna. Sajgott kissé utánna is de mivel nagyon gyors volt igy hamar elmult. Szerintem nem kell cataflam. De vigyél magaddal ha esetleg jobban fájna. Ha minden okés elvileg nem fáj csak kényelmetlen feszitő érzés. Ha van elzarodas akkor fáj. Sok sikert, én örülök hogy bevallaltam ezt mert a várt eredményt kaptuk. Márciusban megérkezik.
Majd ird meg mi volt. Drukkolok.
2013. nov. 22. 16:42
19/20 anonim válasza:
Szia! 17es vok. Nov.29én megvolt a hsg, nem fájt abszolut, éééés a lényeg: Ma pozitívat teszteltem!!!!
2013. dec. 21. 15:15
20/20 A kérdező kommentje:
gratula!!
akkor biztos valami volt neked is és ez a vizsgalat megoldotta!
örülök!
vigyazz magadra, sok vitamin gyümölcs és innivalo. Boldog Karácsonyt! A legszebb ajándék! Örülök hogy írtál és hogy ilyen örömhírt. Ugye mondtam megéri,és kibirható mint egy rakszürés... Az meg plane hogy neked nem is fájt. Csak egy kis kellemetlenség..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!